Thu . 19 Aug 2019
RU | UK | KK | BE | EN |

Yvonne Strahovski

yvonne strahovski, yvonne strahovski maxim
Yvonne Strahovski (d. 30 Temmuz 1982), Avustralyalı oyuncu. Sydney'in banliyösü Maroubra'da 30 Temmuz 1982'de dünyaya gelen Yvonne Strzechowski, gerçek adının farklı bir fonetik söylenişi olan "Yvonne Strahovski"yi sahne adı olarak benimsedi. Western Sydney Üniversitesi'nin "Theatre Nepean" bölümünden tiyatro derecesiyle mezun oldu. Avustralya'da çeşitli filmlerde ve dizilerde rol almıştır. Televizyon dizilerinde oyunculuk yapan Yvonne Chuck dizisindeki Sarah rolüyde büyük bir üne kavuşmuştur.

Akıcı şekilde Lehçe konuşan Strahovski, bu özelliğini Chuck isimli dizinin "Chuck Versus The Wookiee" bölümünde ortaya koymuştur. Chuck isimli dizide bir Amerikalıyı canlandıran oyuncu, "Chuck Versus The Ex" isimli bölümde gerçek Avustralya aksanının çok kısa da olsa kullanmaktadır.

Ayrıca EA Games'in oyunu olan Mass Effect 2'de Miranda'yı canlandırmıştır. Square Enix oyunu olan The 3rd Birthday'de baş karakter olan Aya Brea'nın seslendirmesini yapmıştır. Dexter adlı diziye 7. sezonun 3. bölümünde giriş yapmıştır. Dizide Hannah McKay karakterini canlandırmaktadır.

Filmografi

Filmleri
Yıl Film Rol Notlar
2007 Gone Sondra
2007 Persons of Interest Lara
2008 Plex, TheThe Plex Sarah
2008 Canyon, TheThe Canyon Lori
2009 I Love You Too Alice
2010 Matching Jack Veronica
2010 LEGO: The Adventures of Clutch Powers Peg Mooring
2011 Killer Elite Anne
2011 The Outback Miranda
2012 My Mother's Curse Jessica
TV dizileri
Yıl Dizi Rol Notlar
2004 Double the Fist Suzie 1 bölüm: "Fear Factory"
2005–2006 headLand Freya Lewis 26 bölüm
2007 Sea Patrol Agent Martina Royce 1 bölüm: "Cometh the Hour"
2007 – 2012 Chuck Ajan Sarah Walker 5. sezonda bitti.
en iyi genç kadın oyuncu ödülü – Aksiyon
en iyi kadın oyuncu ödülü
en iyi çift ödülü (Zachary Levi ile birlikte)
Aday—en iyi genç kadın oyuncu – Aksiyon
2012 Dexter Hannah McKay 7 ve 8. Sezon
Video oyunları
Yıl Oyun Rol Notlar
2009 Mass Effect Galaxy Miranda Lawson ses ve yüz görünüşü
2010 Mass Effect 2 Miranda Lawson ses ve yüz görünüşü
2011 The 3rd Birthday Aya Brea ses (İngilizce sürüm)
2012 Mass Effect 3 Miranda Lawson ses ve yüz görünüşü

Kaynakça

  1. ^ "First Look: Yvonne Strahovski in The Canyon". ShockTillYouDrop.com. http://shocktillyoudrop.com/news/topnews.php?id=10741. Erişim tarihi: 2010-01-13. 
  2. ^ "I Love You Too — In Cinemas May 6" (İngilizce). 14 Temmuz 2010. http://www.youtube.com/watch?v=SybwJyLq8Tc. Erişim tarihi: 2010-07-28. 
  3. ^ "In Cinemas Now" (İngilizce). http://iloveyoutoomovie.com.au. Erişim tarihi: 2010-07-28. 
  4. ^ "Twitter / PETER HELLIAR: When does it come out on D" (İngilizce). 25 Ağustos 2010. http://twitter.com/pjhelliar/status/22124833628. Erişim tarihi: 2011-08-10. 
  5. ^ "A new film from Nadia Tass and David Parker" (İngilizce). Matching Jack. http://www.matchingjack.com. Erişim tarihi: 2010-07-28. 
  6. ^ "The Australian Film Institute | 2010 Film Schedule" (İngilizce). 23 Temmuz 2010. http://www.afi.org.au/AM/ContentManagerNet/HTMLDisplay.aspx?ContentID=10072&Section=2009_2010_Film_Schedule. Erişim tarihi: 2010-07-28. 
  7. ^ "LEGO: The Adventures of Clutch Powers" (İngilizce). http://www.imdb.com/title/tt1587414. Erişim tarihi: 2010-02-22. 
  8. ^ Open Road Films. "In Theaters Sept 23 | Open Road Films" (İngilizce). http://www.killerelite.com. Erişim tarihi: 2011-08-10. 
  9. ^ Stewart, Andrew (9 Mart 2011). "Date set for 'Mother's Curse' release – Entertainment News, Top News, Media". http://www.variety.com/article/VR1118033692. Erişim tarihi: 2011-08-10. 
  10. ^ "Yvonne Strahovski will be in 'The 3rd Birthday'" (İngilizce). http://twitter.com/Y_Strahovski/status/14825336789274624. Erişim tarihi: 2010-12-14. 

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Yvonne Strahovski
  • http://www.strahotski.com/
  • Bio at the official NBC site for Chuck
  • TVGuide.com interview
  • TV.com Page

yvonne strahovski, yvonne strahovski boyfriend, yvonne strahovski chuck, yvonne strahovski height, yvonne strahovski husband, yvonne strahovski images, yvonne strahovski instagram, yvonne strahovski legs, yvonne strahovski maxim, yvonne strahovski pregnant


Yvonne Strahovski Hakkında Bilgi

Yvonne Strahovski


  • user icon

    Yvonne Strahovski beatiful post thanks!

    29.10.2014


Yvonne Strahovski
Yvonne Strahovski
Yvonne Strahovski konusunu görüntülemektesiniz.
Yvonne Strahovski nedir, Yvonne Strahovski kimdir, Yvonne Strahovski açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Sedat Barı

Sedat Barı

Mehmet Sedat Barı (d. 1914, İstanbul) - (ö. 6 Ocak 2004), Türk siyasetçi. İstanbul Tıp Fakültesi mez...
2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri, çeşitli dallarda verilen Sedat Simavi Ödülleri'nin yirmi beşincisidir. K...
Java EE

Java EE

Java EE (Java Enterprise Edition, eski adıyla J2EE), özellikle büyük çaplı projelerin ihtiyaçları iç...
Neurospora crassa

Neurospora crassa

Neurospora crassa, asklı mantarlara ait bir kırmızı ekmek mantarı türüdür. "Sinir sporu" anlamına ge...

Rastgele Yazılar (searchxengine.com)

Nehir Nikolka yolu

Nehir Nikolka yolu

Eski adı - “Nikolka-ilk nehri”, tam resmi adı ve doğa koruma alanı “Nikolka nehrin
Alexandrovo (Ustyuzhensky bölgesi)

Alexandrovo (Ustyuzhensky bölgesi)

RusyaRusya Federasyon Konusu Vologda Oblast Belediye Bölgesi Ustyuzhensky Bölgesi Kırsal Yerleş
Salvador (film, 1986)

Salvador (film, 1986)

Drama Yönetmen Oliver Stone Yapımcı Oliver Stone John Daly Derek Gibson Senarist Oliver Ston
Keremet

Keremet

Keremet (Kiremet), Chuvash, Mari, Erzya, Moksha, Udmurt ve Tatar dillerinde kült alanında kullanılan