TR | RU | KK | BE | EN |

Static-X

static-x, static-x push it
Static-X — американська ню-метал група з Лос Анджелесу

Заснована вихідцями з провінційних містечок Середього заходу США, Вейном Статіком та Кеном Джеєм Окрім них до першого складу увійшли Коічі Фукуда та Тоні Кампос Хлопці багато гастролювали Південною Каліфорнією У своїх композиціях вони поєднують елементи техно, хард-року, готики та індастріалу У 1999 група підписала контракт з лейблом «Warner Bros Records», на якому записали свій перший альбом «Wisconsin Death Trip» У 1999 взяли участь у Оззфесті разом з «Slipknot» та «Flood»

Зміст

  • 1 Біографія
  • 2 Дискографія
    • 21 Студійні альбоми
    • 22 Міні-альбоми
    • 23 Компіляції
    • 24 Сингли
    • 25 Саундтреки
    • 26 Кавери
    • 27 DVD
  • 3 Посилання

Біографіяред

Дискографіяред

Студійні альбомиред

  • 1999 — Wisconsin Death Trip
  • 2001 — Machine
  • 2003 — Shadow Zone
  • 2005 — Start a War
  • 2007 — Cannibal
  • 2009 — Cult of Static

Міні-альбомиред

  • 2002 — The Death Trip Continues
  • 2002 — Push It Compact Disc Maxi-Single

Компіляціїред

  • 2004 — Beneath… Beetween… Beyond…

Синглиред

  • 1999 — Bled for Days
  • 1999 — Push It
  • 2000 — I'm with Stupid
  • 2001 — Black and White
  • 2001 — This is Not
  • 2002 — Cold
  • 2003 — The Only
  • 2004 — So
  • 2005 — I'm the One
  • 2005 — Dirthouse
  • 2007 — Cannibal
  • 2007 — Destroyer
  • 2009 — Stringwray
  • 2009 — Z28

Саундтрекиред

Кавериред

  • 1999 — December Original by Deep Blue Dream
  • 2002 — Speedway Original by Elvis Presley
  • 2004 — Burning Inside Original by Ministry
  • 2004 — Behind the Wall of Sleep Original by Black Sabbath
  • 2004 — Gimme Gimme Shock Treatment Original by Ramones
  • 2007 — Get Up and Boogie Original by Silver Convention
  • 2009 — Look That Kill Original by Motley Crue
  • 2009 — Still of the Night Original by Whitesnake
  • 2009 — Talk Dirty to Me Original by Poison

DVDред

  • 2001 — Where the Hell Are We and What Day is It… This It Static-X
  • 2008 — Cannibal Killers Live

Посиланняред

  • Офіційний сайт гурту Static-X
Це незавершена стаття про музичний гурт
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її

static-x, static-x band, static-x bled for days, static-x cannibal, static-x destroyer, static-x discography, static-x i'm with stupid lyrics, static-x lyrics, static-x push it, static-x wisconsin death trip


Static-X Інформацію Про

Static-X


  • user icon

    Static-X beatiful post thanks!

    29.10.2014


Static-X
Static-X
Static-X Ви переглядаєте суб єкт.
Static-X що, Static-X хто, Static-X опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Ophidion scrippsae

Ophidion scrippsae

Ophidion scrippsae — вид риб родини Ошибневих Ophidiidae Поширений у східній Пацифіці від Пойнт...
Комар Володимир Степанович

Комар Володимир Степанович

Медіафайли у Вікісховищі У Вікіпедії є статті про інших людей з прізвищем Комар Володимир Ст...
1 липня

1 липня

1 липня — 182-ий день року (183-ий в високосні роки) в григоріанському календарі. До кінця року...
Хачеріді Євген Григорович

Хачеріді Євген Григорович

* Ігри та голи за професіональні клуби враховуються лише в національному чемпіонаті. Інформацію поно...