Sevendust

sevendust, sevendust tour 2018
«Sevendust» — американський рок-гурт, утворений 1994 року в Атланті Джорджія, США

Учасникиред

Теперішні
  • Лайон Візерспун: спів з 1994
  • Джон Конноллі: ритм-гітара 1994—2004, з 2008
  • Клінт Лавері: гітара, бек-вокал з 1994
  • Вінс Хорнсбі: бас-гітара з 1994
  • Морган Роуз: ударні, перкусія з 1994
Колишні
  • Сонні Мейо: гітари 2005—2008

Дискографіяред

  • 1997 — Sevendust
  • 1999 — Home
  • 2001 — Animosity
  • 2003 — Seasons
  • 2005 — Next
  • 2007 — Alpha
  • 2008 — Hope and Sorrow
  • 2010 — Cold Day Memory

Посиланняред

  • Офіційна сторінка


Це незавершена стаття про музичний гурт
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її

sevendust, sevendust angel's son, sevendust band, sevendust black, sevendust lyrics, sevendust pesticide, sevendust setlist, sevendust tour, sevendust tour 2018, sevendust.com


Sevendust Інформацію Про

Sevendust


  • user icon

    Sevendust beatiful post thanks!

    29.10.2014


Sevendust
Sevendust
Sevendust Ви переглядаєте суб єкт.
Sevendust що, Sevendust хто, Sevendust опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

1004 до н. е.

1004 до н. е.

Зміст 1 Події 2 Народились 3 Померли 4 Джерела Події Саул, цар Ізраїльського царства наклав...
Ґотська і Кафська митрополія

Ґотська і Кафська митрополія

Ґотська і Кафська митрополія (Ґотфська і Кафайська митрополія) — православна митрополія, що була ств...
Канава

Канава

Канава: Канава — довга заглибина, викопана в землі; рів Канава гірництво — відкрита гірни...
Ревю де Де Монд

Ревю де Де Монд

Ревю де Де Монд (фр. Revue des Deux Mondes, в перекладі «Огляд двох світів» або «Огляд Старого й Нов...