Sevendust

sevendust, sevendust tour 2018
«Sevendust» — американський рок-гурт, утворений 1994 року в Атланті Джорджія, США

Учасникиред

Теперішні
  • Лайон Візерспун: спів з 1994
  • Джон Конноллі: ритм-гітара 1994—2004, з 2008
  • Клінт Лавері: гітара, бек-вокал з 1994
  • Вінс Хорнсбі: бас-гітара з 1994
  • Морган Роуз: ударні, перкусія з 1994
Колишні
  • Сонні Мейо: гітари 2005—2008

Дискографіяред

  • 1997 — Sevendust
  • 1999 — Home
  • 2001 — Animosity
  • 2003 — Seasons
  • 2005 — Next
  • 2007 — Alpha
  • 2008 — Hope and Sorrow
  • 2010 — Cold Day Memory

Посиланняред

  • Офіційна сторінка


Це незавершена стаття про музичний гурт
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її

sevendust, sevendust angel's son, sevendust band, sevendust black, sevendust lyrics, sevendust pesticide, sevendust setlist, sevendust tour, sevendust tour 2018, sevendust.com


Sevendust Інформацію Про

Sevendust


  • user icon

    Sevendust beatiful post thanks!

    29.10.2014


Sevendust
Sevendust
Sevendust Ви переглядаєте суб єкт.
Sevendust що, Sevendust хто, Sevendust опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Ophidion scrippsae

Ophidion scrippsae

Ophidion scrippsae — вид риб родини Ошибневих Ophidiidae Поширений у східній Пацифіці від Пойнт...
Комар Володимир Степанович

Комар Володимир Степанович

Медіафайли у Вікісховищі У Вікіпедії є статті про інших людей з прізвищем Комар Володимир Ст...
1 липня

1 липня

1 липня — 182-ий день року (183-ий в високосні роки) в григоріанському календарі. До кінця року...
Хачеріді Євген Григорович

Хачеріді Євген Григорович

* Ігри та голи за професіональні клуби враховуються лише в національному чемпіонаті. Інформацію поно...