TR | RU | KK | BE | EN |

Sevendust

sevendust, sevendust tour 2018
«Sevendust» — американський рок-гурт, утворений 1994 року в Атланті Джорджія, США

Учасникиред

Теперішні
  • Лайон Візерспун: спів з 1994
  • Джон Конноллі: ритм-гітара 1994—2004, з 2008
  • Клінт Лавері: гітара, бек-вокал з 1994
  • Вінс Хорнсбі: бас-гітара з 1994
  • Морган Роуз: ударні, перкусія з 1994
Колишні
  • Сонні Мейо: гітари 2005—2008

Дискографіяред

  • 1997 — Sevendust
  • 1999 — Home
  • 2001 — Animosity
  • 2003 — Seasons
  • 2005 — Next
  • 2007 — Alpha
  • 2008 — Hope and Sorrow
  • 2010 — Cold Day Memory

Посиланняред

  • Офіційна сторінка


Це незавершена стаття про музичний гурт
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її

sevendust, sevendust angel's son, sevendust band, sevendust black, sevendust lyrics, sevendust pesticide, sevendust setlist, sevendust tour, sevendust tour 2018, sevendust.com


Sevendust Інформацію Про

Sevendust


  • user icon

    Sevendust beatiful post thanks!

    29.10.2014


Sevendust
Sevendust
Sevendust Ви переглядаєте суб єкт.
Sevendust що, Sevendust хто, Sevendust опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Літера

Літера

Літера, іноді буква (від лат. litera) — графічний знак, який сам, або в поєднанні з іншими знак...
Гриневич

Гриневич

Грине́вич — прізвище Відомі носії: Гриневич Валерій Іванович — полковник Збройних сил Укр...
Верхівцевський навчально-виховний комплекс

Верхівцевський навчально-виховний комплекс

КЗ «Верхівцевський НВК» — загальноосвітня школа в місті Верхівцеве Зміст 1 Історія 11 Приміщен...
Ніл Тейлор

Ніл Тейлор

* Ігри та голи за професіональні клуби враховуються лише в національному чемпіонаті. Інформацію поно...

Випадкові Статті (searchxengine.com)

Первомайське (Севастополь)

Первомайське (Севастополь)

Первомайське (Первомайка) (укр. Первомайка, кримсько-тат. Pervomayka, Первомайка) - село [6] (з 1957
Вірмени в Німеччині

Вірмени в Німеччині

Вірменський, Німецький Релігія Християнство (Вірменська Апостольська Церква, Вірменська католицька
південь ніде

південь ніде

Підліткова драма Творець Томас Лінч У ролях Габріель Крістіан Менді Масгрейв Метт Коен Кріс Х
KOMPSAT-6

KOMPSAT-6

KARI Оператор KARI Завдання ДЗЗ Супутник Землі Запуск 2020 рік планується Ракета-носій «Ан