TR | RU | KK | BE | EN |

Sevendust

sevendust, sevendust tour 2018
«Sevendust» — американський рок-гурт, утворений 1994 року в Атланті Джорджія, США

Учасникиред

Теперішні
  • Лайон Візерспун: спів з 1994
  • Джон Конноллі: ритм-гітара 1994—2004, з 2008
  • Клінт Лавері: гітара, бек-вокал з 1994
  • Вінс Хорнсбі: бас-гітара з 1994
  • Морган Роуз: ударні, перкусія з 1994
Колишні
  • Сонні Мейо: гітари 2005—2008

Дискографіяред

  • 1997 — Sevendust
  • 1999 — Home
  • 2001 — Animosity
  • 2003 — Seasons
  • 2005 — Next
  • 2007 — Alpha
  • 2008 — Hope and Sorrow
  • 2010 — Cold Day Memory

Посиланняред

  • Офіційна сторінка


Це незавершена стаття про музичний гурт
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її

sevendust, sevendust angel's son, sevendust band, sevendust black, sevendust lyrics, sevendust pesticide, sevendust setlist, sevendust tour, sevendust tour 2018, sevendust.com


Sevendust Інформацію Про

Sevendust


  • user icon

    Sevendust beatiful post thanks!

    29.10.2014


Sevendust
Sevendust
Sevendust Ви переглядаєте суб єкт.
Sevendust що, Sevendust хто, Sevendust опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Apollonias zeylanica

Apollonias zeylanica

Apollonias zeylanica — це вид квіткових рослин роду Аполонії родини Лаврових Зміст 1 Морфо...
Підрозділ (значення)

Підрозділ (значення)

Підрозділ: Підрозділ військова справа Команда Департамент підрозділ Підрозділ — поняття, яке ма...
Звіробій (фільм, 1990)

Звіробій (фільм, 1990)

«Звіробі́й» — художній фільм у двох серіях 1990 за мотивами однойменного роману Дж Ф Купера ...
Ольденборстель

Ольденборстель

Ольденборстель нім Oldenborstel — громада в Німеччині, розташована в землі Шлезвіг-Гольштейн Вх...