TR | RU | KK | BE | EN |

Disciple (гурт)

disciple meaning, disciple definition
Diclipse — це християнський метал / рок гурт з міста Ноксвілл, штат Теннессі, утворений 1992 року

Найвідомішим їхнім синглом є «Dear X, you don't own me»

Дискографіяред

Студійні альбомиред

  • What Was I Thinking 1995
  • My Daddy Can Whip Your Daddy 1997
  • This Might Sting a Little 1999
  • By God 2001
  • Back Again 2003
  • Disciple 2004
  • Scars Remain 2006
  • Southern Hospitality 2008
  • Horseshoes & Handgrenades 2010
  • O God Save Us All 2012

Посиланняред

  • Офіційний веб-сайт
  • Interview

disciple bible study, disciple definition, disciple meaning, disciple of christ


Disciple (гурт) Інформацію Про

Disciple (гурт)


  • user icon

    Disciple (гурт) beatiful post thanks!

    29.10.2014


Disciple (гурт)
Disciple (гурт)
Disciple (гурт) Ви переглядаєте суб єкт.
Disciple (гурт) що, Disciple (гурт) хто, Disciple (гурт) опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

1004 до н. е.

1004 до н. е.

Зміст 1 Події 2 Народились 3 Померли 4 Джерела Події Саул, цар Ізраїльського царства наклав...
Ґотська і Кафська митрополія

Ґотська і Кафська митрополія

Ґотська і Кафська митрополія (Ґотфська і Кафайська митрополія) — православна митрополія, що була ств...
Канава

Канава

Канава: Канава — довга заглибина, викопана в землі; рів Канава гірництво — відкрита гірни...
Ревю де Де Монд

Ревю де Де Монд

Ревю де Де Монд (фр. Revue des Deux Mondes, в перекладі «Огляд двох світів» або «Огляд Старого й Нов...