TR | RU | KK | BE | EN |

Тайріз Гібсон

тайріз гібсон мел
Тайріз Гібсон англ Tyrese Gibson; нар 30 грудня 197819781230, Лос-Анджелес, Каліфорнія, США — американський актор, співак, автор пісень, продюсер, віджей, сценарист, модель

Зміст

  • 1 Біографія
  • 2 Кар'єра
  • 3 Особисте життя
  • 4 Фільмографія
    • 41 Фільми
    • 42 Серіали
  • 5 Дискографія
  • 6 Примітки

Біографіяред

Тайріз Дарнелл Гібсон народився в Лос-Анджелесі, США в родині офіціантки Тайріза та його трьох старших суроджеників виховувала тільки мати Прісцилла12, бо батько залишив сім'ю, коли йому було п'ять років3 18 серпня 2007 Тайріз вперше зустрівся зі своїм дідусем по батьковій лінії пастором баптиської церкви4 Навчався у школі Лок Хай, Лос-Анжелес3, а потім у Механіко-сільськогосподарському університеті, Флорида5

Кар'єраред

Кар'єра розпочалась з перемоги Тайріза у талант-шоу в чотирнадцять років6 У 1995 з'явився у рекламі кока-коли7 У сімнадцять працював моделлю для Guess і Tommy Hilfiger3

У 1996 почав отримувати перші ролі на телебаченні У музичній кар'єрі спочатку працював під псевдонімом Black Ty У 1998 був випущений перший альбом Гібсона «Tyrese» Платівка стала платиновою8 Наступні дві «2000 Watts» 2001 та «I Wanna Go There» 2002 стали золотими910

У 2003 зіграв Романа Пірса у продовженні популярної стрічки «Подвійний форсаж» Актор продовжив зніматися і вже наступного року виконав роль другого пілота у драмі «Політ Фенікса» У стрічці «Кров за кров» Тайріз виконов роль прийомного сина, який разом із братами повернувся з'ясувати про смерть нерідної мати

У 2006 виходить альбом Тайріза «Alter Ego» Того ж року актор виконав головну роль у фільмі «Перехоплення» У високобюджетній стрічці «Трансформери» зіграв сержанта Роберта Еппса У «Смертельних перегонах» знімався разом із Джейсоном Стейтемом

У 2009 та 2011 знявся у продовженні стрічок «Трансформери» та «Форсаж» 2011 У 2011 випустив альбом «Open Invitation» Наступного року Гібсон спробував себе у якості письменника: вийшла його книга «How to Get Out of Your Own Way»11

П'ята платівка Гібсона «Three Kings» виходить у 2013 Того ж року він з'являється на екрані у стрічках «Форсаж 6» та «Чорне Різдво» Наступного року Тайріз випускає у співавторстві з Рев Ран книгу «Manology: Secrets of Your Man's Mind Revealed»12 У 2015 знову виконав роль Романа Пірса у фільмі «Форсаж 7» та випустив альбом «Black Rose» У комедійному бойовику з Ice Cube і Кевіном Гартом «Шалений патруль 2» актор з'явився у якості детектива

Особисте життяред

У 2002 познайомився із студенткою коледжа Нормою Мітчелл 11 липня 2007 у пари народилася донька Шейла Сомер Того ж року Тайріз зробив пропозицію Нормі, пара побралася У січні 2009 артист подав на розлучення13

Фільмографіяред

Фільмиред

Рік Назва Оригінальна назва Роль Примітки
2000 «Пісня кохання» Love Song Мед Рейдж телефільм
2001 «Малюк» Baby Boy Джозеф Саммерс
2003 «Подвійний форсаж» 2 Fast 2 Furious Роман Пірс
2004 «Політ Фенікса» Flight of the Phoenix Ей-Джей
2005 «Кров за кров» Four Brothers Енджел Мерсер
2005 «Поєдинок» Annapolis Метт Коул
2006 «Перехоплення» Waist Deep Отіс
2007 «Трансформери» Transformers Роберт Еппс
2007 «Реванш» The Take Аделль Болдвін
2008 «Смертельні перегони» Death Race Джозеф Мейсон
2009 «Трансформери: Помста полеглих» Transformers: Revenge of the Fallen Роберт Еппс
2010 «Легіон» Legion Кайл Вілльямс
2011 «Трансформери 3: Темний бік Місяця» Transformers: Dark of the Moon Роберт Еппс
2011 «Форсаж 5: Пограбуванння в Ріо» Fast Five Роман Пірс
2013 «Форсаж 6» Fast & Furious 6 Роман Пірс
2013 «Чорне Різдво» Black Nativity Тайсон
2015 «Форсаж 7» Furious 7 Роман Пірс
2015 «Голлівудські пригоди» Hollywood Adventures у ролі себе
2016 «Шалений патруль 2» Ride Along 2 Мейфілд
2017 «Форсаж 8» The Fate of the Furious Роман Пірс постпродукція
2017 «Трансформери: Останній лицар» Transformers: The Last Knight Роберт Еппс постпродукція
2019 Fast & Furious 9 Роман Пірс підготовчий період

Серіалиред

Рік Назва Оригінальна назва Роль Примітки
1996 «Тусуватися з містером Купером» Hangin' with Mr Cooper Даррелл 1 епізод
1997 «Мартін» Martin Данте 1 епізод
1998 «Батьки» The Parent 'Hood Куп 1 епізод
1999 MTV Beach House грає себе
1999 «Розумне цуценя Блу» Blue's Clues Тайріз 1 епізод
2000 Moesha Трой 1 епізод
2016 «Американський тато!» American Dad! грає себе озвучення; 1 епізод
2017 «Зірка» Star пастор Гарріс 2 епізоди

Дискографіяред

  • Tyrese 1998
  • 2000 Watts 2001
  • I Wanna Go There 2002
  • Alter Ego 2006
  • Open Invitation 2011
  • Three Kings спільно з TGT 2013
  • Black Rose 2015

Приміткиред

  1. ↑ http://wwwhellomagazinecom/profiles/tyrese/
  2. ↑ http://wwwthenationalae/arts-lifestyle/celebrities/furious-7-star-tyrese-gibson-on-his-second-family-in-the-uae-dune-bashing-and-a-possible-furious-8#page3
  3. а б в https://booksgooglecomua/booksid=YHaQCwAAQBAJ&pg=PP4&lpg=PP4&dq=Tyrese+Gibson+Guess+and+Tommy+Hilfiger&source=bl&ots=Wcs5ZidlS9&sig=UJuWuJPSgqQpvDc0Qyk5KOneU2U&hl=uk&sa=X&ved=0ahUKEwizwPbusNXRAhWyZpoKHfmNAR8Q6AEIWzAN#v=onepage&q=Tyrese%20Gibson%20Guess%20and%20Tommy%20Hilfiger&f=false
  4. ↑ https://booksgooglecomua/booksid=zjoDAAAAMBAJ&pg=PA34&lpg=PA34&dq=tyrese+gibson+family&source=bl&ots=_vurGBXAcz&sig=V5DuX4U66cZqVegW7AUeMhWXrLI&hl=uk&sa=X&ved=0ahUKEwi88-ygodXRAhWF3SwKHSi4Bxo4FBDoAQhJMAY#v=onepage&q=tyrese%20gibson%20family&f=false
  5. ↑ http://wwwezeeradiosvgcom/2016/03/18/featured-artist-tyrese/
  6. ↑ http://wwwnprorg/templates/story/storyphpstoryId=1419618
  7. ↑ http://wwwcoca-colacompanycom/stories/chart-topper-tyrese-gibson-uses-share-a-coke-to-share-his-dream
  8. ↑ https://wwwriaacom/gold-platinum/tab_active=default-award&ar=TYRESE&ti=TYRESE
  9. ↑ https://wwwriaacom/gold-platinum/tab_active=default-award&ar=TYRESE&ti=2000+WATTS
  10. ↑ https://wwwriaacom/gold-platinum/tab_active=default-award&ar=TYRESE&ti=I+WANNA+GO+THERE
  11. ↑ https://wwwamazoncom/How-Get-Out-Your-Own/dp/0446572233/ref=sr_1_1s=books&ie=UTF8&qid=1485080935&sr=1-1&keywords=Tyrese+Gibson
  12. ↑ https://wwwamazoncom/Manology-Secrets-Your-Mans-Revealed/dp/1451681852/ref=pd_sim_14_2_encoding=UTF8&psc=1&refRID=YNADC2811GSXVEVR22PS
  13. ↑ http://theballerlifecom/2009/06/24/actorsinger-tyrese-gibsons-ex-wife-norma-mitchell/

тайріз гібсон мел


Тайріз Гібсон Інформацію Про

Тайріз Гібсон


  • user icon

    Тайріз Гібсон beatiful post thanks!

    29.10.2014


Тайріз Гібсон
Тайріз Гібсон
Тайріз Гібсон Ви переглядаєте суб єкт.
Тайріз Гібсон що, Тайріз Гібсон хто, Тайріз Гібсон опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Літера

Літера

Літера, іноді буква (від лат. litera) — графічний знак, який сам, або в поєднанні з іншими знак...
Гриневич

Гриневич

Грине́вич — прізвище Відомі носії: Гриневич Валерій Іванович — полковник Збройних сил Укр...
Верхівцевський навчально-виховний комплекс

Верхівцевський навчально-виховний комплекс

КЗ «Верхівцевський НВК» — загальноосвітня школа в місті Верхівцеве Зміст 1 Історія 11 Приміщен...
Ніл Тейлор

Ніл Тейлор

* Ігри та голи за професіональні клуби враховуються лише в національному чемпіонаті. Інформацію поно...