TR | RU | KK | BE | EN |

Расторгуєв Микола В'ячеславович


Микола В'ячеславович Расторгуєв нар 21 лютого, 1957 рік, Биково, СРСР — російський естрадний співак, соліст гурту «ЛЮБЭ» Народний артист Росії 2002

Дискографія гурт «ЛЮБЭ»ред

  • 1991 — Атас
  • 1992 — Кто сказал, что мы плохо жили
  • 1994 — Зона Любэ
  • 1996 — Комбат
  • 1997 — Песни о людях
  • 2000 — Полустаночки
  • 2002 — Давай за…
  • 2005 — Рассея
  • 2009 — Свои
  • 2015 — За тебя, Родина-Мать!

Джереларед

  • Міністерство культури опублікувало Перелік осіб, які створюють загрозу нацбезпеці


Расторгуєв Микола В'ячеславович Інформацію Про

Расторгуєв Микола В'ячеславович


  • user icon

    Расторгуєв Микола В'ячеславович beatiful post thanks!

    29.10.2014


Расторгуєв Микола В'ячеславович
Расторгуєв Микола В'ячеславович
Расторгуєв Микола В'ячеславович Ви переглядаєте суб єкт.
Расторгуєв Микола В'ячеславович що, Расторгуєв Микола В'ячеславович хто, Расторгуєв Микола В'ячеславович опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Предводитель дворянства

Предводитель дворянства

Предводитель дворянства — впродовж 1766—1917 — обраний на губернських і повітових дворянсь...
Ханнес Хювенен

Ханнес Хювенен

Ханнес Хювенен фін Hannes Hyvönen; 29 серпня 1975, м Оулу, Фінляндія — фінський хокеїст, правий...
Віньоле-Борбера

Віньоле-Борбера

Віньоле-Борбера у Вікісховищі Віньоле-Борбера італ Vignole Borbera, п'єм Vigneule — мун...
Андрій Валентинов

Андрій Валентинов

Висловлювання у Вікіцитатах Андрі́й Валенти́нов, справжнє ім'я Андрі́й Валенти́нович Шмалько...