TR | RU | KK | BE | EN |

Запорожченко Віталій Дмитрович

запорожченко віталій дмитровичи, запорожченко віталій дмитровичі
Запоро́жченко Віта́лій Дми́трович 15 січня 196619660115, м Боярка, Києво-Святошинський район, Київська область, УРСР — український кінооператор, фотохудожник Заслужений діяч мистецтв України 20081

Зміст

  • 1 Біографія
  • 2 Фільмографія
  • 3 Література
  • 4 Примітки
  • 5 Посилання

Біографіяред

Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім І Карпенка-Карого 1989

Працює на Київській національній кіностудії ім О П Довженка

Член Спілки кінематографістів 1993 і Гільдії кінооператорів України

Член спілки кінооператорів IMAGO Член спілки фотохудожників

Фільмографіяред

Оператор-постановник:

  • 1990 — «Вікторія» реж Таннита Тавидич Таїланд, 35 мм
  • 1991 — «Танго смерті» реж Олександр Муратов, UA 35 мм
  • 1992 — «Золото в країні кедра» реж Самір ель Гусайні Ліван 35 мм
  • 1993 — «Вперед, за скарбами гетьмана!» реж Вадим Кастеллі 35 мм
  • 2002 — «Американський репортаж» реж Олександр Столяров
  • 2005 — «Присяжний повірений» також оператор STEADICAM, реж Олександр Горновський, Олександр Пронкін
  • 2006 — «Так не буває» також оператор STEADICAM, реж Іван Войтюк
  • 2006 — «Психопатка» реж Олександр Пархоменко
  • 2007 — «Чоловіча інтуїція» реж Оксана Байрак
  • 2007 — «Презумпція вини» також оператор STEADICAM, реж Володимир Крайнєв
  • 2007 — «Мім Бім, або Чуже життя» також оператор STEADICAM, реж Іван Войтюк
  • 2007 — «Час гріхів» також оператор STEADICAM, реж Павло Тупик
  • 2008 — «Почати спочатку Марта» також оператор STEADICAM, реж Ігор Копилов
  • 2008 — «Втеча з „Нового життя“» також оператор STEADICAM, реж Ігор Лузін
  • 2009 — «Той, хто поруч» реж Антон Азаров
  • 2009 — «Все можливо» також оператор STEADICAM, реж Оксана Байрак
  • 2009 — «Платон Ангел» також оператор STEADICAM, реж Іван Войтюк
  • 2010 — «Доярка з Хацапетівки 3» реж Павло Снісаренко
  • 2012 — «Одеса-мама» реж Марк Горобець
  • 2012 — «Холостяк» реж Володимир Янковський
  • 2013 — «Пізнє розкаяння» реж Оксана Байрак у виробництві
  • 2013 — «Поверни моє кохання» реж Євген Баранов та ін

Художник-фотограф:

  • 1997 — «Приятель небіжчика»

Літератураред

  • Молоде кіно України Вип 2-й К, 1991 — СІ 1

Приміткиред

  1. ↑ Указ Президента України №821/2008 — Про відзначення державними нагородами України діячів кіномистецтва 10 вересня 2008 року

Посиланняред

  • Віталій Запорожченко на сайті Internet Movie Database англ
  • Сайт В Запорожченко
  • kinomaestrolivejournalcom
  • Запорожченко Віталій Дмитрович — Енциклопедія Сучасної України
  • Фільмографія на kino-teatrru рос


Це незавершена стаття про особу
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її

запорожченко віталій дмитровичи, запорожченко віталій дмитровичі


Запорожченко Віталій Дмитрович Інформацію Про

Запорожченко Віталій Дмитрович


  • user icon

    Запорожченко Віталій Дмитрович beatiful post thanks!

    29.10.2014


Запорожченко Віталій Дмитрович
Запорожченко Віталій Дмитрович
Запорожченко Віталій Дмитрович Ви переглядаєте суб єкт.
Запорожченко Віталій Дмитрович що, Запорожченко Віталій Дмитрович хто, Запорожченко Віталій Дмитрович опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

1004 до н. е.

1004 до н. е.

Зміст 1 Події 2 Народились 3 Померли 4 Джерела Події Саул, цар Ізраїльського царства наклав...
Ґотська і Кафська митрополія

Ґотська і Кафська митрополія

Ґотська і Кафська митрополія (Ґотфська і Кафайська митрополія) — православна митрополія, що була ств...
Канава

Канава

Канава: Канава — довга заглибина, викопана в землі; рів Канава гірництво — відкрита гірни...
Ревю де Де Монд

Ревю де Де Монд

Ревю де Де Монд (фр. Revue des Deux Mondes, в перекладі «Огляд двох світів» або «Огляд Старого й Нов...