TR | RU | KK | BE | EN |

Галкін Борис Сергійович


Заслужений артист Російської Федерації 1999

IMDb: ID 0302261

Галкін Борис Сергійович рос Галкин Борис Сергеевич нар 19 вересня 1947, Ленінград — радянський і російський кіноактор, кінорежисер, сценарист, продюсер, композитор, Заслужений артист Російської Федерації 1999

Зміст

  • 1 Біографія
  • 2 Нагороди та премії
    • 21 Сім'я
  • 3 Фільмографія
  • 4 Джерела

Біографіяред

Борис Сергійович Галкін народився 19 вересня 1947 в Ленінграді в сім'ї робітника Сергія Михайловича Галкіна 1911-1985 і службовиці Світлани Георгіївни Галкіної 1924-2006 Дід по батькові загинув у Велику Вітчизняну війну Бабуся по батькові, Ганна Михайлівна Галкіна, прожила 94 роки Борис - прямий нащадок сестри фельдмаршала Михайла Кутузова

В 1969 році закінчив театральне училище ім Б Щукіна, в 1977 році - режисерське відділення вищих театральних курсів при ГІТІСі Працював актором і режисером в театрах Москви і Новгорода, у тому числі актором Московського театру драми і комедії на Таганці в період з 1971 по 1977 рік Знявся більше ніж у сорока фільмах

З 1996 року - заступник директора з виробництва кіностудії ім М Горького

З 2003 а ведучий програми «Служу Вітчизні!» На Першому каналі

28 червня 2005 а підписав Звернення діячів культури, науки, представників громадськості у зв'язку з вироком, винесеним колишнім керівникам НК «ЮКОС»

З 2005 року по 18 квітня 2008 був президентом Гільдії акторів кіно Росії

Нагороди та преміїред

  • Срібна медаль імені О П Довженко 1978 - за виконання ролі лейтенанта Тарасова у фільмі «В зоні особливої ​​уваги» 1977
  • Премія Ленінського комсомолу 1981 - за втілення образів сучасників у кіно і високу виконавську майстерність
  • Заслужений артист РФ 1999

Сім'яред

  • Батько - Сергій Михайлович Галкін 1911-1985 - робітник
  • Мати - Світлана Георгіївна Галкіна 1924-2006 - службовець
  • Перша дружина - Ірина Вікторівна Печернікова нар 1945
  • Друга дружина - Олена Петрівна Галкіна Демидова нар 1947
    • прийомний син від 1-го шлюбу другої дружини - Владислав Галкін, актор 25121971- 25022010
    • Дочка - Марія Галкіна нар 03091977 р
  • Третя дружина з 2013 року - Інна Разумихіна нар 1973, співачка

Фільмографіяред

  1. 1967 - Відплата - лейтенант
  2. 1969 - Ехо далеких снігів
  3. 1970 - Місто першого кохання - Філіп
  4. 1972 - Свеаборг - Ємельянов
  5. 1974 - Свій серед чужих, чужий серед своїх - вершник
  6. 1975 - Таке коротке довге життя - Ігор
  7. 1976 - Сентиментальний роман - Степан
  8. 1976 - Доля барабанщика - Вітька Чесноков
  9. 1977 - У зоні особливої уваги - лейтенант Тарасов
  10. 1978 - Омелян Пугачов - Микита Строєв
  11. 1979 - Блакитний карбункул - Джеймс
  12. 1979 - Капітан Збреши-голова - батько Завітайкіних
  13. 1980 - Громадянин Льошка - Льошка Ігнатов
  14. 1980 - Білий сніг Росії - Соломон Флор
  15. 1980 - Люди в океані - Саня Пряхін
  16. 1981 - Відповідний хід - капітан Тарасов
  17. 1981 - Очікування полковника Шалигіна - Петро Іванович Бєлов
  18. 1982 - Поліська хроніка - Олесь
  19. 1982 - Подорож буде приємною - Геннадій
  20. 1983 - Підліток - Крафт
  21. 1984 - Один і без зброї - Синок
  22. 1985 - Матвійова радість - Матвій
  23. 1986 - Звинувачується весілля - Фаля
  24. 1987 - Солом'яні дзвони
  25. 1987 - Акція - Єгор Іванович Сьомін
  26. 1987 - Дзеркало для героя - Кирило Іванович Пшеничний, батько Сергія
  27. 1987 - Суд у Єршовці - Рогачов
  28. 1988 - Всі когось люблять - Григорій
  29. 1988 - Робота над помилками
  30. 1989 - Князь Удача Андрійович - Володимир Єлхов, батько Віті
  31. 1989 - Смиренний цвинтар - Гарік
  32. 1990 - Рой - Віктор Заварзін
  33. 1990 - Кат - Саша Завалішин
  34. 1991 - Кров за кров - Вальок
  35. 1991 - 22 червня, рівно в 4:00 - Полозов
  36. 1992 - Пам'ятаєш запах бузку - Пахомов
  37. 1992 - Гра
  38. 1994 - Чорний клоун - Аксель Біркамп, він же Олександр Іванович Лозовий
  39. 1995 - Чоловік талісман
  40. 2000 - Маросейка, 12 - Дуров
  41. 2002 - Право на захист - Толя
  42. 2002 - Тайга Курс виживання - Сергій Петрович
  43. 2005 - Полювання за тінню - полковник Савін
  44. 2006 - Зрушення - генерал ФСБ Вершинін
  45. 2007 - На мосту - Нікітін
  46. 2007 - 07-й змінює курс - Краснов, батько Ольги
  47. 2008 - Ми з майбутнього - старшина Ємельянов
  48. 2008 - Десантний батя - генерал-полковник Петров, заступник командувача ВДВ СРСР
  49. 2009 - Полювання на Вервольфа - Гришин
  50. 2009 - Шепіт помаранчевих хмар - Анатолій Ганич, тренер
  51. 2009 - Відставник - Сергій Михайлович Дєдов, полковник у відставці
  52. 2010 - Мисливці за караванами - генерал-полковник Міністерства Оборони СРСР
  53. 2011 - ППС - Костянтин Григорович Надєждін, полковник, начальник Адміралтейського РУВС
  54. 2011 - Відплата - Спасів
  55. 2011 - МУР Третій фронт - Ілля Самохін
  56. 2011 - Зроблено в СРСР - Іван Григорович Шишов
  57. 2011 - Здивуй мене - Андрій Пилипович
  58. 2012 - Полювання на гауляйтера - Андрій Миколайович Силантьєв в 70-і роки
  59. 2013 - Королева бандитів - Козир

Джереларед

  • Біографія актора на IMDb


Галкін Борис Сергійович Інформацію Про

Галкін Борис Сергійович


  • user icon

    Галкін Борис Сергійович beatiful post thanks!

    29.10.2014


Галкін Борис Сергійович
Галкін Борис Сергійович
Галкін Борис Сергійович Ви переглядаєте суб єкт.
Галкін Борис Сергійович що, Галкін Борис Сергійович хто, Галкін Борис Сергійович опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Кошелівська сільська рада (Хустський район)

Кошелівська сільська рада (Хустський район)

Сільській раді підпорядковані населені пункти: с. Кошельово с. Залом Зміст 1 Населені пункти...
Зертаський сільський округ

Зертаський сільський округ

Зерта́ський сільський округ каз Зертас ауылдық округі, рос Зертасский сельский округ — адм...
Метрика Фрідмана-Леметра-Робертсона-Вокера

Метрика Фрідмана-Леметра-Робертсона-Вокера

Метрика Фрідмана-Леметра-Робертсона-Вокера - метрика простору-часу, яка описує однорідний ізотропний...
Копалнік-Менештур

Копалнік-Менештур

Копалнік-Менештур (рум. Copalnic-Mănăștur) — село у повіті Марамуреш в Румунії. Адміністративни...

Випадкові Статті (searchxengine.com)

Бджолина матка

Бджолина матка

Бджолина матка, або бджоломатка - розмножується самка бджіл. Матка - особа жіночої статі з добре роз
Бонапарт, Наполеон Шарль

Бонапарт, Наполеон Шарль

Наполеон Шарль Бонапарт Наполеон Шарль Грегуар Жак Філіп; 5 лютого 1839 Рим - 11 лютий 1899 там же -
Тахтали

Тахтали

Тахтали [5] [3] - озеро в Кунашакском районі Челябінської області Знаходиться в 80 км на північний с
Армія Древньої Македонії

Армія Древньої Македонії

Спочатку Македонія була невеликою державою пастухів і хліборобів на півночі грецьких земель. Однак в