TR | RU | KK | BE | EN |

Білл Скашгорд


Білл Скошгорд швед Bill Istvan Günther Skarsgård, швед вимова: ˈskɑːʂɡoːɖ, 9 серпня 199019900809 — шведський актор, найбільш відомий за роллю Романа Годфрі у телесеріалі «Гемлокова Штольня»

Зміст

  • 1 Біографія та кар'єра
  • 2 Фільмографія
  • 3 Посилання
  • 4 Примітки

Біографія та кар'єраред

Скошгорд є сином відомого актора Стеллана Скошгорда та Май Скошгорд1 Його братами є такі відомі актори, як Александр Скошгорд, Густаф Скошгорд, а також Сем, Ей, Вальтер та зведені брати Осіан та Кольбейн по лінії батька2 У 2011 був номінований на шведську премію «Золотий Жук» за роль Симона у стрічці «У космосі немає почуттів»

Фільмографіяред

Рік Українська назва Оригінальна назва Роль Примітки
2000 White Water Fury Клас
2002 Laura Trenter Тоні 1 епізод: «Dad, the Policeman»
2007 Spending the Night Віктор короткометражка
2008 Pigan brinner! Тонарс-Носферату короткометражка
2008 Арн: Королівство в кінці дороги Arn — The Kingdom at Road's End Ерік
2009 Космолузер Kenny Begins Понтус
2009 Livet i Fagervik Мартен 1 епізод
2010 В космосі немає почуттів I rymden finns inga känslor Симон короткометражка
2010 В космосі немає почуттів Simple Simon Симон
2010 За блакитними небесами Behind Blue Skies Мартін
2011 Королівські дорогоцінності Kronjuvelerna Річард Персон
2011 Симон і дуби Simon & the Oaks Симон
2012 Анна Кареніна Anna Karenina капітан Махотін
2012 Гемлокова Штольня Hemlock Grove Роман Годфрі
2013 Вікторія: Історія кохання Victoria Отто
2017 Воно It Клоун Пеннівайз / Боб Грей

Посиланняред

  • Білл Скашгорд на сайті Internet Movie Database англ

Приміткиред

  1. ↑ Lindholm, Peter 22 March 2009 Bill Skarsgård: Stellan är min största förebild Metro International Процитовано 20 September 2010 
  2. ↑ Abramovitch, Seth 2012-08-24 Stellan Skarsgard, 61, Welcomes Baby Number 8 Hollywood Reporter Архів оригіналу за 2013-05-17 Процитовано 2012-09-21 


Це незавершена стаття про актора або акторку
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її


Білл Скашгорд Інформацію Про

Білл Скашгорд


  • user icon

    Білл Скашгорд beatiful post thanks!

    29.10.2014


Білл Скашгорд
Білл Скашгорд
Білл Скашгорд Ви переглядаєте суб єкт.
Білл Скашгорд що, Білл Скашгорд хто, Білл Скашгорд опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Гродненське воєводство

Гродненське воєводство

Гро́дненське воєводство — історична адміністративно-територіальна одиниця у складі Великого кня...
Василівка (Любашівський район)

Василівка (Любашівський район)

Васи́лівка — село в Україні, в Любашівському районі Одеської області. Населення становить 112 о...
Третя ступінь

Третя ступінь

Долорес Костелло Луїз Дрессер Оператор Хел Мор Монтаж Кларенс Колстер Кінокомпанія Warner Bros...
Намо

Намо

Намо — один з районів лаос ເມືອງ муанг провінції Удомсай, Лаос1 Приміткиред ↑ Maplandia wor...

Випадкові Статті (searchxengine.com)

Ломівка (Кулебакскій район)

Ломівка (Кулебакскій район)

РосіяРосія Суб'єкт Федерації Нижегородська область Міський округ місто Кулебаки Сільське по
Кримська, Катріна

Кримська, Катріна

Катріна Кримського англ Katrina Krimsky; 5 березня 1938 - американський композитор російського поход
Бджолина матка

Бджолина матка

Бджолина матка, або бджоломатка - розмножується самка бджіл. Матка - особа жіночої статі з добре роз
Калузька (станиця)

Калузька (станиця)

Калузька - станиця в Сіверському районі Краснодарського краю. Адміністративний центр Калузького сіл