Білл Скашгорд


Білл Скошгорд швед Bill Istvan Günther Skarsgård, швед вимова: ˈskɑːʂɡoːɖ, 9 серпня 199019900809 — шведський актор, найбільш відомий за роллю Романа Годфрі у телесеріалі «Гемлокова Штольня»

Зміст

  • 1 Біографія та кар'єра
  • 2 Фільмографія
  • 3 Посилання
  • 4 Примітки

Біографія та кар'єраред

Скошгорд є сином відомого актора Стеллана Скошгорда та Май Скошгорд1 Його братами є такі відомі актори, як Александр Скошгорд, Густаф Скошгорд, а також Сем, Ей, Вальтер та зведені брати Осіан та Кольбейн по лінії батька2 У 2011 був номінований на шведську премію «Золотий Жук» за роль Симона у стрічці «У космосі немає почуттів»

Фільмографіяред

Рік Українська назва Оригінальна назва Роль Примітки
2000 White Water Fury Клас
2002 Laura Trenter Тоні 1 епізод: «Dad, the Policeman»
2007 Spending the Night Віктор короткометражка
2008 Pigan brinner! Тонарс-Носферату короткометражка
2008 Арн: Королівство в кінці дороги Arn — The Kingdom at Road's End Ерік
2009 Космолузер Kenny Begins Понтус
2009 Livet i Fagervik Мартен 1 епізод
2010 В космосі немає почуттів I rymden finns inga känslor Симон короткометражка
2010 В космосі немає почуттів Simple Simon Симон
2010 За блакитними небесами Behind Blue Skies Мартін
2011 Королівські дорогоцінності Kronjuvelerna Річард Персон
2011 Симон і дуби Simon & the Oaks Симон
2012 Анна Кареніна Anna Karenina капітан Махотін
2012 Гемлокова Штольня Hemlock Grove Роман Годфрі
2013 Вікторія: Історія кохання Victoria Отто
2017 Воно It Клоун Пеннівайз / Боб Грей

Посиланняред

  • Білл Скашгорд на сайті Internet Movie Database англ

Приміткиред

  1. ↑ Lindholm, Peter 22 March 2009 Bill Skarsgård: Stellan är min största förebild Metro International Процитовано 20 September 2010 
  2. ↑ Abramovitch, Seth 2012-08-24 Stellan Skarsgard, 61, Welcomes Baby Number 8 Hollywood Reporter Архів оригіналу за 2013-05-17 Процитовано 2012-09-21 


Це незавершена стаття про актора або акторку
Ви можете допомогти проекту, виправивши або дописавши її


Білл Скашгорд Інформацію Про

Білл Скашгорд


  • user icon

    Білл Скашгорд beatiful post thanks!

    29.10.2014


Білл Скашгорд
Білл Скашгорд
Білл Скашгорд Ви переглядаєте суб єкт.
Білл Скашгорд що, Білл Скашгорд хто, Білл Скашгорд опис

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Випадкові Статті

Кошелівська сільська рада (Хустський район)

Кошелівська сільська рада (Хустський район)

Сільській раді підпорядковані населені пункти: с. Кошельово с. Залом Зміст 1 Населені пункти...
Зертаський сільський округ

Зертаський сільський округ

Зерта́ський сільський округ каз Зертас ауылдық округі, рос Зертасский сельский округ — адм...
Метрика Фрідмана-Леметра-Робертсона-Вокера

Метрика Фрідмана-Леметра-Робертсона-Вокера

Метрика Фрідмана-Леметра-Робертсона-Вокера - метрика простору-часу, яка описує однорідний ізотропний...
Копалнік-Менештур

Копалнік-Менештур

Копалнік-Менештур (рум. Copalnic-Mănăștur) — село у повіті Марамуреш в Румунії. Адміністративни...