Wed . 20 Feb 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Türkân Derya

tuerkan derya images
Türkan Derya, (d. 1971, İzmir) Yönetmen (Sinema - tv).

İzmir doğumlu olan Türkan Derya, Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Sinema - tv - fotoğraf bölümünden mezun omuştur. Kendisi gibi sanatçı olan Ozan Güven'le 5 yıl evli kalan Derya ile Güven 2010 Mayıs ayında boşandılar. Derya ilk çıkışını "Kara Melek" dizisiyle yapmışsa da, İkinci Bahar ve Yeditepe İstanbul en başarılı yapımları arasında yer almaktadır.


Filmografisi

  • Sen de Gitme - 2011
  • Türkan - 2010
  • Hırsız Polis - 2005
  • İstanbul Şahidimdir - 2004
  • Unutma Beni - 2002
  • Biz Size Aşık Olduk - 2002
  • Yeditepe İstanbul - 2001
  • Kıvılcım - 1999
  • İkinci Bahar - 1998
  • Kara Melek - 1996
  • Sevda Kondu - 1996
  • Sahte Dünyalar - 1995

Dış bağlantılar

  • IMDb'de Türkan Derya
  • Sinema Türk'te Türkan Derya

tuerkan derya images


Türkân Derya Hakkında Bilgi

Türkân Derya


  • user icon

    Türkân Derya beatiful post thanks!

    29.10.2014


Türkân Derya
Türkân Derya
Türkân Derya konusunu görüntülemektesiniz.
Türkân Derya nedir, Türkân Derya kimdir, Türkân Derya açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

FK Spartak Moskova

FK Spartak Moskova

Spartak Moskova Rusya'nın başkenti Moskova'nın futbol kulüplerinden biridir. Maçlarını UEFA'nın 5 yı...
Amerika Birleşik Devletleri İçişleri Bakanı

Amerika Birleşik Devletleri İçişleri Bakanı

ABD İçişleri Bakanı (İngilizce: United States Secretary of the Interior) ABD İçişleri Bakanlığı’nın ...
127

127

...
Karahisargölcük, Nallıhan

Karahisargölcük, Nallıhan

Karahisargölcük, Ankara ilinin Nallıhan ilçesine bağlı bir köydür. Konu başlıkları 1 Tarihçe 2 ...