Thu . 19 Feb 2019

Timuçin Caymaz

timucin caymaz reis, timucin caymazon
Timuçin Caymaz,   (d. 1928, İstanbul - ö. 26 Şubat 1999, İstanbul)   tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı.


Sanat hayatına 1946 yılında Ses Tiyatrosu'nda Halime operetinde sahneye çıkarak başlayan Timuçin Caymaz, Muammer Karaca Tiyatrosu, Şen Ses Opereti gibi topluluklarda çalıştı. Genellikle yardımcı oyuncu tiplemelerinde rol alan sanatçı, aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yaptı, birkaç filmde rol aldı.


Filmografisi

  • Arkadaşlık Öldü mü? -1970
  • Kaldırım Çiçeği -1969
  • Nisan Yağmuru -1969
  • Alnımın Kara Yazısı -1968
  • Senede Bir Gün -1966
  • Nasreddin Hoca -1965
  • Şahane Züğürtler -1964
  • Sevda Sahilleri - 1956

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Timuçin Caymaz
  • Sinema Türk'te Timuçin Caymaz

timucin caymaz reis, timucin caymazon


Timuçin Caymaz Hakkında Bilgi

Timuçin Caymaz


  • user icon

    Timuçin Caymaz beatiful post thanks!

    29.10.2014


Timuçin Caymaz
Timuçin Caymaz
Timuçin Caymaz konusunu görüntülemektesiniz.
Timuçin Caymaz nedir, Timuçin Caymaz kimdir, Timuçin Caymaz açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

FK Spartak Moskova

FK Spartak Moskova

Spartak Moskova Rusya'nın başkenti Moskova'nın futbol kulüplerinden biridir. Maçlarını UEFA'nın 5 yı...
Amerika Birleşik Devletleri İçişleri Bakanı

Amerika Birleşik Devletleri İçişleri Bakanı

ABD İçişleri Bakanı (İngilizce: United States Secretary of the Interior) ABD İçişleri Bakanlığı’nın ...
127

127

...
Karahisargölcük, Nallıhan

Karahisargölcük, Nallıhan

Karahisargölcük, Ankara ilinin Nallıhan ilçesine bağlı bir köydür. Konu başlıkları 1 Tarihçe 2 ...