Tue . 18 Dec 2018

Timuçin Caymaz

timucin caymaz reis, timucin caymazon
Timuçin Caymaz,   (d. 1928, İstanbul - ö. 26 Şubat 1999, İstanbul)   tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı.


Sanat hayatına 1946 yılında Ses Tiyatrosu'nda Halime operetinde sahneye çıkarak başlayan Timuçin Caymaz, Muammer Karaca Tiyatrosu, Şen Ses Opereti gibi topluluklarda çalıştı. Genellikle yardımcı oyuncu tiplemelerinde rol alan sanatçı, aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yaptı, birkaç filmde rol aldı.


Filmografisi

  • Arkadaşlık Öldü mü? -1970
  • Kaldırım Çiçeği -1969
  • Nisan Yağmuru -1969
  • Alnımın Kara Yazısı -1968
  • Senede Bir Gün -1966
  • Nasreddin Hoca -1965
  • Şahane Züğürtler -1964
  • Sevda Sahilleri - 1956

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Timuçin Caymaz
  • Sinema Türk'te Timuçin Caymaz

timucin caymaz reis, timucin caymazon


Timuçin Caymaz Hakkında Bilgi

Timuçin Caymaz


  • user icon

    Timuçin Caymaz beatiful post thanks!

    29.10.2014


Timuçin Caymaz
Timuçin Caymaz
Timuçin Caymaz konusunu görüntülemektesiniz.
Timuçin Caymaz nedir, Timuçin Caymaz kimdir, Timuçin Caymaz açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Richard Ofori

Richard Ofori

Richard Ofori (d. 24 Nisan 1993), Ganalı futbolcu. Primeira Liga ekiplerinden Acamdémica'da oynuyor....
Elk River, Minnesota

Elk River, Minnesota

Koordinatlar: 45°19′2″K 93°34′52″B / 4531722°K 9358111°B / 4531722; -9358111 Elk River — ...
Adams, Massachusetts

Adams, Massachusetts

Koordinatlar: 42°37′27″K 73°07′05″B / 4262417°K 7311806°B / 4262417; -7311806 Adams — &#...
Anderson Bamba

Anderson Bamba

Anderson Bamba (doğum 10 Ocak 1988), Brezilya'lı futbolcu. Eintracht Frankfurt'da forma giymektedir...