Fri . 20 Feb 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Selda Özer

selda özer atik, selda özer hurmacı
Selda Özer (d. 1961, İstanbul), Sinema ve dizi oyuncusu.

Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

Filmografisi

  • Kaçak - 2013
  • Anneler ile Kızları - 2011
  • Mahpeyker: Kösem Sultan - 2010
  • Ertelenmiş Hayatlar - 2007
  • Rüyalarda Buluşuruz - 2006
  • Saçsaça Başbaşa - 2004
  • En İyi Arkadaşım 2004
  • Bir İstanbul Masalı - 2003
  • Asmalı Konak - Hayat - 2003
  • Gurbet Kadını - 2003
  • Asmalı Konak - 2002
  • Benim İçin Ağlama - 2001
  • Karate Can - 2001
  • Harem Suare - 1999
  • Ateş Dansı - 1998
  • Yanlış Saksının Çiçeği - 1997
  • Şehnaz Tango - 1996
  • Sokaktaki Adam - 1995
  • Gurur - 1994
  • Sıcak Takip - 1993
  • Bir Kadın Yüzü - 1993
  • Yıldızlar Gece Büyür - 1991
  • Belene - 1985
  • Bir Kaç Güzel Gün İçin - 1984

Dış bağlantılar

  • IMDb'de Selda Özer
  • Sinema Türk'te Selda Özer


 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.

selda özer arkun, selda özer atik, selda özer hurmacı, selda özer metal


Selda Özer Hakkında Bilgi

Selda Özer


  • user icon

    Selda Özer beatiful post thanks!

    29.10.2014


Selda Özer
Selda Özer
Selda Özer konusunu görüntülemektesiniz.
Selda Özer nedir, Selda Özer kimdir, Selda Özer açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Andreja Pejić

Andreja Pejić

Andreja Pejić Sırp Kiril alfabesinde Андреј Пејић, "Andreya Peyiç"1 şeklinde okunur; d 28 Ağustos 19...
Coca-Cola Orange

Coca-Cola Orange

Coca-Cola Orange, sınırlı bir süre satışa çıkarılmış olan ve portakalla tatlandırılmış bir Coca-Cola...
Gökçetevek, Silvan

Gökçetevek, Silvan

Gökçetevek, Diyarbakır ilinin Silvan ilçesine bağlı bir köydür. Köyün iklimi, karasal iklimi etki al...
Furkan Baştan

Furkan Baştan

Furkan İlker Baştan (d. 14 Eylül 1982, Samsun, Türkiye) Türk futbolcu. Kariyeri 25 Mayıs 1981’de Sa...