Thu . 18 Sep 2018

Rosalinda Celentano

rosalinda celentano, rosalinda celentano girlfriend
Rosalinda Celentano d 15 Temmuz 1968 ; Roma , Ünlü İtalyan aktristir

Filmografi

  • 1993: Le Donne non vogliono più – Women Don't Want to
  • 1995: Palermo Milano solo andata – Palermo-Milan One Way
  • 1999: A casa di Irma
  • 1999: Il Dolce rumore della vita
  • 2001: Domenica
  • 2001: L'Amore probabilmente – Probably Love
  • 2002: Bell'amico
  • 2002: Paz!
  • 2003: Johannes XXIII – Für eine Welt in Frieden
  • 2003: Adored
  • 2003: Sin Eater - Die Seele des Bösen
  • 2004: Die Passion Christi
  • 2005: Der Todestunnel

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Rosalinda Celentano

rosalinda celentano, rosalinda celentano 2017, rosalinda celentano actress, rosalinda celentano biography, rosalinda celentano e simona borioni, rosalinda celentano girlfriend, rosalinda celentano interview, rosalinda celentano passion of the christ, rosalinda celentano pictures, rosalinda celentano satan


Rosalinda Celentano Hakkında Bilgi

Rosalinda Celentano


  • user icon

    Rosalinda Celentano beatiful post thanks!

    29.10.2014


Rosalinda Celentano
Rosalinda Celentano
Rosalinda Celentano konusunu görüntülemektesiniz.
Rosalinda Celentano nedir, Rosalinda Celentano kimdir, Rosalinda Celentano açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Forever Starts Today

Forever Starts Today

"Forever Starts Today", İsveçli şarkıcı Linus Svenning tarafından seslendirilen şarkı. Melodifestiva...
Mavi baştankara

Mavi baştankara

Mavi baştankara (Parus caeruleus), baştankaragiller (Paridae) familyasından mavi-sarı renkli küçük b...
141

141

...
Jane's Addiction

Jane's Addiction

Jane's Addiction, 1985'te Los Angeles, Kaliforniya'da kurulan bir alternatif rock grubudur. Grubun i...