Sun . 19 Feb 2019

Rosalinda Celentano

rosalinda celentano, rosalinda celentano girlfriend
Rosalinda Celentano d 15 Temmuz 1968 ; Roma , Ünlü İtalyan aktristir

Filmografi

  • 1993: Le Donne non vogliono più – Women Don't Want to
  • 1995: Palermo Milano solo andata – Palermo-Milan One Way
  • 1999: A casa di Irma
  • 1999: Il Dolce rumore della vita
  • 2001: Domenica
  • 2001: L'Amore probabilmente – Probably Love
  • 2002: Bell'amico
  • 2002: Paz!
  • 2003: Johannes XXIII – Für eine Welt in Frieden
  • 2003: Adored
  • 2003: Sin Eater - Die Seele des Bösen
  • 2004: Die Passion Christi
  • 2005: Der Todestunnel

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Rosalinda Celentano

rosalinda celentano, rosalinda celentano 2017, rosalinda celentano actress, rosalinda celentano biography, rosalinda celentano e simona borioni, rosalinda celentano girlfriend, rosalinda celentano interview, rosalinda celentano passion of the christ, rosalinda celentano pictures, rosalinda celentano satan


Rosalinda Celentano Hakkında Bilgi

Rosalinda Celentano


  • user icon

    Rosalinda Celentano beatiful post thanks!

    29.10.2014


Rosalinda Celentano
Rosalinda Celentano
Rosalinda Celentano konusunu görüntülemektesiniz.
Rosalinda Celentano nedir, Rosalinda Celentano kimdir, Rosalinda Celentano açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Amerikan Pastası (film serisi)

Amerikan Pastası (film serisi)

Amerikan Pastası , Adam Herz tarafından düşünülmüş bir gençlik filmi serisidir. Serideki ilk film 9 ...
Bayburtlu Zihni

Bayburtlu Zihni

Bayburtlu Zihni (d. 1795 - ö. 1859), hem Divan hem de halk şiiri türündeki yapıtlarıyla tanınmış bir...
Neostigmin

Neostigmin

Neostigmin, bir parasempatomimetiktir. Özellikle geri dönüşümlü kolin esteraz baskılayıcısıdır. Böyl...
Yönetim merkezi

Yönetim merkezi

Yönetim merkezi, bir devletin ve ülkenin yönetsel birimlerinin yönetildiği kentlere denir. Devletler...