Wed . Wed Jul 2018

Rosalinda Celentano


Rosalinda Celentano d 15 Temmuz 1968 ; Roma , Ünlü İtalyan aktristir

Filmografi

  • 1993: Le Donne non vogliono più – Women Don't Want to
  • 1995: Palermo Milano solo andata – Palermo-Milan One Way
  • 1999: A casa di Irma
  • 1999: Il Dolce rumore della vita
  • 2001: Domenica
  • 2001: L'Amore probabilmente – Probably Love
  • 2002: Bell'amico
  • 2002: Paz!
  • 2003: Johannes XXIII – Für eine Welt in Frieden
  • 2003: Adored
  • 2003: Sin Eater - Die Seele des Bösen
  • 2004: Die Passion Christi
  • 2005: Der Todestunnel

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Rosalinda Celentano


Rosalinda Celentano Hakkında Bilgi


Rosalinda Celentano
Rosalinda Celentano

Rosalinda Celentano Hakkında Video


Rosalinda Celentano konusunu görüntülemektesiniz.
Rosalinda Celentano nedir, Rosalinda Celentano kimdir, Rosalinda Celentano açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Tahir Karadeniz

Tahir Karadeniz

Tahir Karadeniz, (d. 1873, Tirebolu, Giresun) - (ö. 1950), Türk siyasetçi. Rüştiye mezunudur. Ziraat...
Atayurt, Arsin

Atayurt, Arsin

Koordinatlar: 40°29′24″K 39°32′53″D / 40.49°N 39.548°E / 40.49; 39.548 Atayurt Beldesi — ...
Das letzte Streichholz

Das letzte Streichholz

"Das letzte Streichholz" Alman industrial metal gurubu Oomph!'un GlaubeLiebeTod albümündeki ikinci t...
Ahşap oyma

Ahşap oyma

Oyma, ahşap malzeme üzerine yapılan bir çizimin özel kesici aletlerle istenmeyen yerlerinin yontulma...