Fri . 20 Jun 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Rachel Stevens

rachel stevens, rachel stevens measurements
Rachel Stevens (d. 9 Nisan 1978, Londra), İngiliz şarkıcı, söz yazarı, oyuncu, dansçı ve model.

1998 yılında İngiltere 'de 7 arkadaşıyla birlikte kurdukları S Club 7 adlı müzik grubuyla tanındı; grup adıyla çektikleri TV film ve dizilerinde rol aldı. 2003 'te bu gruptan ayrılarak solo kariyerine başlayan Rachel Stevens yedi single ve iki de albüm piyasaya sürdü. 2008 yılında BBC kanalında yayınlanan Strictly Come Dancing adlı dans yarışması programına katılarak burada ikincilik elde etmiştir.

Diskografi

Ana madde: Rachel Stevens diskografisi
  • 2003: Funky Dory
  • 2005: Come and Get It

Filmografi

Televizyon
Yıl İsim Rol Notlar
1999 Miami 7 Rachel
2000 L.A. 7 Rachel
2000 S Club 7 Go Wild! Rachel Reality şov
2001 Hollywood 7 Rachel
2001 S Club Search Danışman/Kendisi/Yargıç
2002 Viva S Club Rachel
2005 Spider-Plant Man Jane-Mary Watson
2006 Happy Hour Kendisi "Thanksgiving" (1. sezon, 6. bölüm)
2008 Strictly Come Dancing Kendisi/Yarışmacı 2008 serisi ile 2009 ve 2012 Noel özel bölümleri.
2009 The Sunday Night Project Kendisi/Çeşitli roller/Yardımcı sunucu "Rachel Stevens and Joe Swash" (8. sezon; 4. bölüm)
2010 Britain's Got More Talent Yardımcı sunucu
2013 The X Factor New Zealand Danışman/Kendisi/Yargıç
Filmler
Yıl İsim Rol Notlar
1999 The Greatest Store in the World Kendisi Televizyon filmi
1999 Back to the '50s Rachel Televizyon filmi
1999 Boyfriends & Birthdays Rachel Televizyon filmi
2003 Seeing Double Rachel
2004 Suzie Gold Pop Star
2005 Deuce Bigalow: European Gigolo Louisa, the Dirty Girl
2008 Glendogie Bogey Patricia Ravelston Seslendirme, televizyon filmi

Dış bağlantılar

Wikimedia Commons'ta Rachel Stevens ile ilgili çoklu ortam belgeleri bulunmaktadır.
  • Internet Movie Database'te Rachel Stevens
  • Rachel Stevens – Discogs
  • Allmusic'te Rachel Stevens

rachel stevens, rachel stevens alex bourne, rachel stevens and kayla jones, rachel stevens bikini, rachel stevens feet, rachel stevens fhm, rachel stevens gorillaz, rachel stevens husband, rachel stevens measurements, rachel stevens s club 7


Rachel Stevens Hakkında Bilgi

Rachel Stevens


  • user icon

    Rachel Stevens beatiful post thanks!

    29.10.2014


Rachel Stevens
Rachel Stevens
Rachel Stevens konusunu görüntülemektesiniz.
Rachel Stevens nedir, Rachel Stevens kimdir, Rachel Stevens açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Sedat Barı

Sedat Barı

Mehmet Sedat Barı (d. 1914, İstanbul) - (ö. 6 Ocak 2004), Türk siyasetçi. İstanbul Tıp Fakültesi mez...
2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri, çeşitli dallarda verilen Sedat Simavi Ödülleri'nin yirmi beşincisidir. K...
Java EE

Java EE

Java EE (Java Enterprise Edition, eski adıyla J2EE), özellikle büyük çaplı projelerin ihtiyaçları iç...
Neurospora crassa

Neurospora crassa

Neurospora crassa, asklı mantarlara ait bir kırmızı ekmek mantarı türüdür. "Sinir sporu" anlamına ge...