Fri . 20 Jun 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Parker Posey

parker posey, parker posey boyfriend
Parker Posey (d. 8 Kasım 1968), aday Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır.

Filmografi

Yıl İsim Rol Notlar
1993 Dazed and Confused Darla Marks
1995 Party Girl Mary
Flirt Emily
1996 Frisk Fergie
Kicking and Screaming Miami
1997 The House of Yes "Jackie-O" Pascal
The Daytrippers Jo Malone
Waiting for Guffman Libby Mae Brown
Clockwatchers Margaret Burre
1998 Henry Fool Fay Grim
You've Got Mail Patricia Eden
2000 Best in Show Meg Swan
Scream 3 Jennifer Jolie
2001 The Anniversary Party Judy Adams
Josie and the Pussycats Fiona
2002 The Sweetest Thing Judy Webb
Personal Velocity Greta
2003 A Mighty Wind Sissy Knox
The Event Nick
2004 Blade: Trinity Danica Talos
Frankenstein Detective Carson O'Conner
Laws of Attraction Serena
2005 Adam & Steve Rhonda
2006 For Your Consideration Callie Webb
Fay Grim Fay Grim
The OH in Ohio Priscilla
Superman Returns Kitty Kowalski
2007 Broken English Nora Wilder
2008 The Eye Helen Wells
Spring Breakdown Becky post-production

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Parker Posey
  • ParkerPosey.org
  • NPR's Fresh Air November 21, 2006
  • It’s a Bird! It’s a Plane! It’s . . . Parker Posey! New York Magazine (July 10, 2006)
  • IGN Films Bio (December 7, 2004)
  • The Oakland Tribune interview (November, 2002)
  • NEXT magazine interview (November, 2002)
  • American Outlook article (2002)
  • Indexed interview (1996)
  • Parker Posey/Hal Hartley interview JewReview.net (May 2007)
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.

parker posey, parker posey blade trinity, parker posey boyfriend, parker posey dazed and confused, parker posey images, parker posey imdb, parker posey lost in space, parker posey my wife and kids, parker posey net worth, parker posey party girl


Parker Posey Hakkında Bilgi

Parker Posey


  • user icon

    Parker Posey beatiful post thanks!

    29.10.2014


Parker Posey
Parker Posey
Parker Posey konusunu görüntülemektesiniz.
Parker Posey nedir, Parker Posey kimdir, Parker Posey açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Koçköy, İspir

Koçköy, İspir

Koçköy, Erzurum ilinin İspir ilçesine bağlı bir köydür. Konu başlıkları 1 Tarihçe 2 Kültür 3 Co...
Hamam (film)

Hamam (film)

Hamam, İspanyol-İtalyan-Türk ortak yapımı 94 dakikalık bir film. Fimin yönetmenliğini Ferzan Özpetek...
Harvey

Harvey

Harvey, başrolde James Stewart' ın yer aldığı, Henry Coster tarafından yönetilmiş 1950 tarihli bir A...
NGC 1311

NGC 1311

Koordinat: 03s 20d 06,7sn; -52º 11' 14″ NGC 1311 Gözlem verisi Dönem J2000 Takımyıldız Saat...