Wed . 18 Nov 2018

Mark Pellegrino

mark pellegrino, mark pellegrino lucifer
Mark Pellegrino (d. 9 Nisan 1965; Los Angeles, Kaliforniya) Amerikalı film ve televizyon oyuncusudur. En çok Dexter'daki Paul, Lost'taki Jacob, Supernatural'daki Lucifer rolleriyle tanınır. Şu sıralar ise The Tomorrow People'da Ultra'nın başındaki Jedikiah rolünde oynamaktadır.

Filmografi

  • The Tomorrow People ( 2013 ) - Jedikiah
  • Being Human (2011) - James Bishop
  • Supernatural(2009-2010) - Lucifer
  • Lost (2009) - Jacob
  • An American Affair (2009) - Graham Caswell
  • Prison Break (2008) - Vicon (Scylla alıcısı)
  • Chuck (2008) - Fulcrum ajanı
  • 23 Numara (2007) - Kyle Finch
  • Dexter (2007) - Paul
  • Caffeine (film) (2006) - Tom
  • Capote (film) (2005) - Dick Hickock
  • National Treasure (film) (2004) - Agent Johnson
  • Twisted (2004 film) (2004) - Jimmy Schmidt
  • Spartalılar (2004) - Convict
  • The Hunted (2003) - Dale Hewitt
  • Mulholland Çıkmazı (2001) - Joe Messing
  • Say It Isn't So (2001) - Jimmy Mitchelson
  • Drowning Mona (2000) - Murph Calzone
  • A Murder of Crows (1999) - Prof. Arthur Corvus
  • The Big Lebowski (1998) - Blond Treehorn Thug
  • The Lost World: Jurassic Park (1997) - Tourist #6
  • Lethal Weapon 3 (1992) - Billy Phelps
  • Prayer of the Rollerboys (1991) - Bango
  • No Holds Barred (1989) -
  • Death Wish 4: The Crackdown (1987) - Punk
  • Fatal Beauty (1987) - MOVIE DEBUT; portraying Brad Dourif's aide-de-camp, "Frankenstein"

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Mark Pellegrino
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.

mark pellegrino, mark pellegrino 13 reasons why, mark pellegrino actor, mark pellegrino height, mark pellegrino imdb, mark pellegrino lost, mark pellegrino lucifer, mark pellegrino net worth, mark pellegrino supernatural, mark pellegrino twitter


Mark Pellegrino Hakkında Bilgi

Mark Pellegrino


  • user icon

    Mark Pellegrino beatiful post thanks!

    29.10.2014


Mark Pellegrino
Mark Pellegrino
Mark Pellegrino konusunu görüntülemektesiniz.
Mark Pellegrino nedir, Mark Pellegrino kimdir, Mark Pellegrino açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Richard Ofori

Richard Ofori

Richard Ofori (d. 24 Nisan 1993), Ganalı futbolcu. Primeira Liga ekiplerinden Acamdémica'da oynuyor....
Elk River, Minnesota

Elk River, Minnesota

Koordinatlar: 45°19′2″K 93°34′52″B / 4531722°K 9358111°B / 4531722; -9358111 Elk River — ...
Adams, Massachusetts

Adams, Massachusetts

Koordinatlar: 42°37′27″K 73°07′05″B / 4262417°K 7311806°B / 4262417; -7311806 Adams — &#...
Anderson Bamba

Anderson Bamba

Anderson Bamba (doğum 10 Ocak 1988), Brezilya'lı futbolcu. Eintracht Frankfurt'da forma giymektedir...