Sun . 19 Mar 2019

Mark Pellegrino

mark pellegrino, mark pellegrino lucifer
Mark Pellegrino (d. 9 Nisan 1965; Los Angeles, Kaliforniya) Amerikalı film ve televizyon oyuncusudur. En çok Dexter'daki Paul, Lost'taki Jacob, Supernatural'daki Lucifer rolleriyle tanınır. Şu sıralar ise The Tomorrow People'da Ultra'nın başındaki Jedikiah rolünde oynamaktadır.

Filmografi

  • The Tomorrow People ( 2013 ) - Jedikiah
  • Being Human (2011) - James Bishop
  • Supernatural(2009-2010) - Lucifer
  • Lost (2009) - Jacob
  • An American Affair (2009) - Graham Caswell
  • Prison Break (2008) - Vicon (Scylla alıcısı)
  • Chuck (2008) - Fulcrum ajanı
  • 23 Numara (2007) - Kyle Finch
  • Dexter (2007) - Paul
  • Caffeine (film) (2006) - Tom
  • Capote (film) (2005) - Dick Hickock
  • National Treasure (film) (2004) - Agent Johnson
  • Twisted (2004 film) (2004) - Jimmy Schmidt
  • Spartalılar (2004) - Convict
  • The Hunted (2003) - Dale Hewitt
  • Mulholland Çıkmazı (2001) - Joe Messing
  • Say It Isn't So (2001) - Jimmy Mitchelson
  • Drowning Mona (2000) - Murph Calzone
  • A Murder of Crows (1999) - Prof. Arthur Corvus
  • The Big Lebowski (1998) - Blond Treehorn Thug
  • The Lost World: Jurassic Park (1997) - Tourist #6
  • Lethal Weapon 3 (1992) - Billy Phelps
  • Prayer of the Rollerboys (1991) - Bango
  • No Holds Barred (1989) -
  • Death Wish 4: The Crackdown (1987) - Punk
  • Fatal Beauty (1987) - MOVIE DEBUT; portraying Brad Dourif's aide-de-camp, "Frankenstein"

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Mark Pellegrino
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.

mark pellegrino, mark pellegrino 13 reasons why, mark pellegrino actor, mark pellegrino height, mark pellegrino imdb, mark pellegrino lost, mark pellegrino lucifer, mark pellegrino net worth, mark pellegrino supernatural, mark pellegrino twitter


Mark Pellegrino Hakkında Bilgi

Mark Pellegrino


  • user icon

    Mark Pellegrino beatiful post thanks!

    29.10.2014


Mark Pellegrino
Mark Pellegrino
Mark Pellegrino konusunu görüntülemektesiniz.
Mark Pellegrino nedir, Mark Pellegrino kimdir, Mark Pellegrino açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Just Dance

Just Dance

"Just Dance", Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın çıkış şarkısı. 8 Nisan 2008'de The Fame albümünün ilk ...
Zeytinköy, Efeler

Zeytinköy, Efeler

Zeytinköy, Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı bir mahalle. Efeler'in mahalleleri ...
Mersin İdman Yurdu A2

Mersin İdman Yurdu A2

Şu anki sezon Mersin İdman Yurdu, 1925 yılında Mersin'de kurulan Türk spor kulübüdür.Taraftar gru...
Ersin Kuruel

Ersin Kuruel

Ersin Kuruel d 9 Temmuz 1971; Erfelek, Sinop Türk profesyonel güreşçi 2002 - 2009 yılları arasında r...