Tue . 20 Aug 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

İdil Fırat

idil fırat, idil fırat resimleri
İdil Fırat Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu.

Biyografi

5 Kasım 1972 tarihinde Ankara'da doğan İdil Fırat, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ,Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünde eğitim aldı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosunda çalıştı. Yüzleşme, Dikkat Bebek Var, Ayrılsak da Beraberiz, Köprü', 'Aşk ve Gurur, 90-60-90', Deli Yürek ve Zerda gibi televizyon dizilerinde oynadı. Ayrıca Kolay Para, Gülüm, Vizontele Tuuba, G.O.R.A, Münferit ve Kaybedenler Kulübü gibi çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

Filmografi

  • Rüzgar Gülü (1999)
  • Ayrılsak da Beraberiz (1999)
  • Yüzleşme (1999)
  • Deli Yürek (1999)
  • Oyun Bitti (2000)
  • Evdeki Yabancı (2000)
  • 90-60-90 (2001)
  • Gülüm (2002)
  • Zerda (2002)
  • Kolay Para (2002)
  • Aşk ve Gurur (2002)
  • Bir İstanbul Masalı (2003)
  • Vizontele Tuuba (2003)
  • G.O.R.A (2003)
  • Karım ve Annem (2004)
  • Canın Sağolsun (2005)
  • Seher Vakti (2005)
  • Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaşlar (2006)
  • Köprü (2006)
  • Münferit ((2007)
  • Kalpsiz Adam (2008)
  • Kaybedenler Kulübü (2011)
  • Kalbim Seni Seçti (2011)
  • Hakan Bey (2011)
  • NAR(2011)
  • Acayip Hikayeler (2012)
  • Şubat (2012)
  • Ben Onu Çok Sevdim (2013)
  • Galip Derviş (2014) - Ilgaz İlkin (Konuk Oyuncu)

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te İdil Fırat
  • SinemaTürk'te İdil Fırat
 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.

idil firat and kivanc, idil firat engin ozturk, idil firat kimdir, idil firat sevgilisi kim, idil fırat, idil fırat arda turan, idil fırat biyografi, idil fırat kim, idil fırat resimleri, idil fırat tuğba coşkun


İdil Fırat Hakkında Bilgi

İdil Fırat


  • user icon

    İdil Fırat beatiful post thanks!

    29.10.2014


İdil Fırat
İdil Fırat
İdil Fırat konusunu görüntülemektesiniz.
İdil Fırat nedir, İdil Fırat kimdir, İdil Fırat açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Just Dance

Just Dance

"Just Dance", Amerikalı şarkıcı Lady Gaga'nın çıkış şarkısı. 8 Nisan 2008'de The Fame albümünün ilk ...
Zeytinköy, Efeler

Zeytinköy, Efeler

Zeytinköy, Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı bir mahalle. Efeler'in mahalleleri ...
Mersin İdman Yurdu A2

Mersin İdman Yurdu A2

Şu anki sezon Mersin İdman Yurdu, 1925 yılında Mersin'de kurulan Türk spor kulübüdür.Taraftar gru...
Ersin Kuruel

Ersin Kuruel

Ersin Kuruel d 9 Temmuz 1971; Erfelek, Sinop Türk profesyonel güreşçi 2002 - 2009 yılları arasında r...