Sun . 20 Feb 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

İdil Fırat

idil fırat, idil fırat resimleri
İdil Fırat Türk sinema, televizyon ve tiyatro oyuncusu.

Biyografi

5 Kasım 1972 tarihinde Ankara'da doğan İdil Fırat, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ,Ana Sanat Dalı Oyunculuk Bölümünde eğitim aldı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu ve Dormen Tiyatrosunda çalıştı. Yüzleşme, Dikkat Bebek Var, Ayrılsak da Beraberiz, Köprü', 'Aşk ve Gurur, 90-60-90', Deli Yürek ve Zerda gibi televizyon dizilerinde oynadı. Ayrıca Kolay Para, Gülüm, Vizontele Tuuba, G.O.R.A, Münferit ve Kaybedenler Kulübü gibi çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

Filmografi

  • Rüzgar Gülü (1999)
  • Ayrılsak da Beraberiz (1999)
  • Yüzleşme (1999)
  • Deli Yürek (1999)
  • Oyun Bitti (2000)
  • Evdeki Yabancı (2000)
  • 90-60-90 (2001)
  • Gülüm (2002)
  • Zerda (2002)
  • Kolay Para (2002)
  • Aşk ve Gurur (2002)
  • Bir İstanbul Masalı (2003)
  • Vizontele Tuuba (2003)
  • G.O.R.A (2003)
  • Karım ve Annem (2004)
  • Canın Sağolsun (2005)
  • Seher Vakti (2005)
  • Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaşlar (2006)
  • Köprü (2006)
  • Münferit ((2007)
  • Kalpsiz Adam (2008)
  • Kaybedenler Kulübü (2011)
  • Kalbim Seni Seçti (2011)
  • Hakan Bey (2011)
  • NAR(2011)
  • Acayip Hikayeler (2012)
  • Şubat (2012)
  • Ben Onu Çok Sevdim (2013)
  • Galip Derviş (2014) - Ilgaz İlkin (Konuk Oyuncu)

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te İdil Fırat
  • SinemaTürk'te İdil Fırat
 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.

idil firat and kivanc, idil firat engin ozturk, idil firat kimdir, idil firat sevgilisi kim, idil fırat, idil fırat arda turan, idil fırat biyografi, idil fırat kim, idil fırat resimleri, idil fırat tuğba coşkun


İdil Fırat Hakkında Bilgi

İdil Fırat


  • user icon

    İdil Fırat beatiful post thanks!

    29.10.2014


İdil Fırat
İdil Fırat
İdil Fırat konusunu görüntülemektesiniz.
İdil Fırat nedir, İdil Fırat kimdir, İdil Fırat açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

FK Spartak Moskova

FK Spartak Moskova

Spartak Moskova Rusya'nın başkenti Moskova'nın futbol kulüplerinden biridir. Maçlarını UEFA'nın 5 yı...
Amerika Birleşik Devletleri İçişleri Bakanı

Amerika Birleşik Devletleri İçişleri Bakanı

ABD İçişleri Bakanı (İngilizce: United States Secretary of the Interior) ABD İçişleri Bakanlığı’nın ...
127

127

...
Karahisargölcük, Nallıhan

Karahisargölcük, Nallıhan

Karahisargölcük, Ankara ilinin Nallıhan ilçesine bağlı bir köydür. Konu başlıkları 1 Tarihçe 2 ...