Mon . 20 Feb 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Eyşan Özhim

eyşan özhim, eyşan özhim frikik
Eyşan Özhim (d. 5 Ekim 1970, İstanbul) Türk model ve oyuncudur. 1990 yılında Türkiye 2. Güzeli seçildi. 1992 Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu.

Filmografi

  • Benimle Oynar mısın? (2013)
  • Başka Semtin Çocukları (2008) Canan
  • Kutsal Damacana (2007) Deniz
  • Kısık Ateşte 15 Dakika (2006) Kader
  • İyi ki Varsın (2006) Bahar
  • Metin Arolat - Psikoloji (Video Klip)
  • Teleflaş (1992)

Dış bağlantılar

Eyşan Özhim Web Site

 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.

eyşan özhim, eyşan özhim bikini, eyşan özhim frikik, eyşan özhim resimleri, eyşan özhim sevişme


Eyşan Özhim Hakkında Bilgi

Eyşan Özhim


  • user icon

    Eyşan Özhim beatiful post thanks!

    29.10.2014


Eyşan Özhim
Eyşan Özhim
Eyşan Özhim konusunu görüntülemektesiniz.
Eyşan Özhim nedir, Eyşan Özhim kimdir, Eyşan Özhim açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Sedat Barı

Sedat Barı

Mehmet Sedat Barı (d. 1914, İstanbul) - (ö. 6 Ocak 2004), Türk siyasetçi. İstanbul Tıp Fakültesi mez...
2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri, çeşitli dallarda verilen Sedat Simavi Ödülleri'nin yirmi beşincisidir. K...
Java EE

Java EE

Java EE (Java Enterprise Edition, eski adıyla J2EE), özellikle büyük çaplı projelerin ihtiyaçları iç...
Neurospora crassa

Neurospora crassa

Neurospora crassa, asklı mantarlara ait bir kırmızı ekmek mantarı türüdür. "Sinir sporu" anlamına ge...