Sun . 19 Aug 2019

Bettada Jeeva

Bettada Jeeva, Suchendra Prasad, Rameshwari Varma ve HG Dattatreya'nın başrol oynadığı P Sheshadri'nin yönettiği Ulusal Ödüllü 2011 Kannada filmi. Hikaye, Jnanpith ödülü K Shivaram Karanth'ın romanı dayanıyor. Hindistan'daki Bağımlılık Günleri
İçindekiler
1 Hikaye
2 Ödüller
3 Referanslar
4 Dış Linkler
Hikaye
Hikaye, kırklı yılların başlarında gerçekleşiyor. Genç bir özgürlük savaşçısı Shivaramu, Subramanya yakınlarındaki bir yere seyahat ederken ormanda kaybolan, Deranna ve Bhatya adlı iki köylü ile tanışıyorlar. Shivaramu'ya, eşi Shankaramma'nın Kelabailu'da yaşayan Brahman'daki Gopalayya'nın evinde kalmasını tavsiye ediyorlar. birkaç gün daha, oğulları Shambhu'nun onları yıllarca geride bıraktığını ifade ediyorlar Shivaramu'ya kendi oğulları gibi davranıyorlar. Konaklama süresince, Gopalayya, geçmişinin hikayesini anlatıyor. Shivaramu dağının yanında yavaşça Gopalayya'nın efsanevi kişiliğine açıkça tanıklık ediyor Shivaramu, hayallerini Katumule adlı bir yerde inşa etmek için doğaya karşı mücadele etme tutumunu daha da merak ediyor. Bu arada, Shivaramu, Katumule'de yaşayan Narayana, karısı Laxmi ve çocukları ile tanışıyor Shivaramu'nun Shambhu Narayana tarafından gönderilen bir kişi olabileceğini düşünüyorlar. Ayrıca Shambhu'nun geri dönüşlerinin Katumule'yi terk etmelerine neden olabileceğini de ifade ediyorlar. Narayana bu kritik andan önce ayrılmayı planlıyor ve birkaç gün sonra Gopalayya'nın kararını açıkladığını düşünüyor Katumule'nin mülkünü Narayana'ya devretmek için
Daha sonra Shivaramu ile konuşurken, herkes Shambhu'nun ortadan kaybolması için kendi açıklamalarını verir. Laxmi, Narayana'dan ayrılma sebebi olabilecek bir olayla ilgili görüşme yaptığını açıkladı. Özgürlük hareketine katılmak onun yerinden ayrılmasının nedeni olabilir. ame zamanı Shankaramma da kurtuluşunun sebebi olarak kendisini suçluyor Her karakter Shivaramu ile kendi gizli duygularını araştırıyor
Shivaramu Shambhu'nun fotoğrafını bulduktan sonra, özgürlük savaşında kendisinin de bir yoldaş olduğunu tespit etti. Shambhu'yu anlamaya çalışacaktı Shivaramu, kaplan avlayan bir köylü olayıyla karşılaştığında, onları öldürerek talep ediyor ve onları durduruyor Sonunda Shambhu'yu ödüllendirme sözü vererek 2010 Kelabailu'dan ayrıldı. 2010 Ulusal Film Ödülü : En İyi Çevrenin Korunması / Muhafazası Üzerine En İyi Film
Referanslar
^ "58. Ulusal Film Ödülleri" PDF Film Festivali 29 Mart 2012 Tarihinde Yayınlandı

http: // wwwentertainmentinmsncom / bollywood / articleaspxcp-documentid
^ http: // wwwdeccanheraldcom / içerik / 169683 / bettada-jeevahtml
^ http: // wwwdeccanheraldcom / içerik // bettada-jeeva-iffi-2011html
^ IMDb'deki HG Dattatreya
Dış bağlantılar
Resmi film yapımcısı web sitesi
IMDB'de Bettada Jeeva
v
e
P Sheshadri filmografi
Munnudi 2000
Atithi 2002
Beru 2004
Thutturi 2005
Vimukthi 2008
Bettada Jeeva 2010
Bharath Mağazalar 2012
Aralık-1 2014
Vidaaya 2015
Bu, 2010'ların Kannada filmi ile ilgili bir makaledir.


Bettada Jeeva

Random Posts

Ralph Neville, 2nd Earl of Westmorland

Ralph Neville, 2nd Earl of Westmorland

Ralph Neville, 2nd Earl of Westmorland 4 April 1406 – 3 November 1484 was an English peer Content...
Mamprusi language

Mamprusi language

The Mamprusi language, Mampruli Mampelle, Ŋmampulli, is a Gur language spoken in northern Ghana by t...
Singapore Changi Airport

Singapore Changi Airport

Singapore Changi Airport IATA: SIN, ICAO: WSSS, or simply Changi Airport, is the primary civili...
Christian Siriano

Christian Siriano

Christian Siriano born November 18, 1985 is an American fashion designer and member of the Council o...

Random Posts (searchxengine.com)

H.261

H.261

H.261 is a video compression standard. It was adopted in 1990 by the international organization ITU.
Nikolskoe (Gorshechensky district)

Nikolskoe (Gorshechensky district)

Nikolskoye - a village in the Gorshechensky district of the Kursk region of Russia The administrativ
Critters (film)

Critters (film)

fantasy, horror, comedy Directed by Steven Herek Producer Rupert Harvey Screenwriter Stephen He
Apartment zero

Apartment zero

Thriller Drama Director Martin Donovan Producer Martin Donovan David Kepp Screenwriter Marti