Sat . 20 Jul 2020

Bernard Bonnin

Bernard Bonnin 8 Eylül 1939 - 21 Kasım 2009 İspanyol Filipinli bir aktördü
İçindekiler 1 Erken yaşam
2 Kariyer
3 Filmografi
31 Televizyon dizileri
32 Filmler
4 Kişisel yaşam
5 Ölüm
6 Referanslar
Erken yaşam
8 Eylül 1939'da Palma de Mallorca'dan saf bir İspanyol olan Juan S Bonnin ve yerli Lina Zayco ile doğdu. Ocrosidental of Himamaylan, San Beda'daki orta öğrenimini tamamlamak için 14 yaşında Manila'ya taşındı
Kariyer
1965 filmi Palos ile ünlendi 2008'de ABS-CBN Palos'u bir teleskopa dönüştürdü Jake Cuenca'nın oynadığı, Bonnin'in destekleyici bir rol oynadığı Bonnin, Gagamba, Ako ang Lalagot sa Hininga Mo dahil 100'den fazla filmde yer aldı, Kod Adı: Bomba, Hedef: Kaptan Karate İlk filmi Ay Pepita idi. Ako ang Tatapos sa Araw mo 1989, Ibabaon Kita sa Lupa 1990, Dudurugin Kita ng Bala ko 1992, Nandito Ako 1994 ve Duwelo 1996'nın Kötü Adamın Rolü
Filmografi
Televizyon serisi
Palos - Vittorio Canavaro, yani Ninong 2008; ABS-CBN
Filmler Walang Takot 1958
Anak ni Waray 1958
Kung Ako'y Mahal Mo - Virgilio 1960
Sandata, Pangako 1961'de
Alyas Palos - Palos 1961
Kambal na Baril 1962
Jam Seans 1962

Gagamba - Gagamba 1962

Pagtutuos 1963
Tatil Paketleri 1963
Palos Kontra Gagamba 1963
Carioca 1963 Ang Mga Lawin 1963
Dakpin si Pedro Navarro! 1963
Ikaw Ako Ngayon Bukas 1963
Ang Lihim ni Gagamba 1964
3 Musketeras 1964
Walang Duwag na Bisaya 1965
Sandalyas ni Zafira 1965
Oro Blanco 1965
Doble 45 1965
Etiketleme Agimat 1965
Batas 45 4565
Lambat - Ajan 707 1965
La Sombra 1965
Pedrong Hunyango 1965
Karate sa Karate 1965
Doble Talim 1965
Aranıyor: Johnny L 1966
Palos: Counterspy - Palos 1966
Philcag Vietnam 1967
Hedef Kaptan Karate 1968
Palos Tekrar 1968 Grevinde
Bart Salamanca 1968
Gagamba si Scorpio'da - Gagamba 1969
Arizona Kid 1971
Kafeslerde Kadınlar - Acosta 1971
Tatlong Müzik Dugo ni Adan 1980
Alyas Palos II - Palos 1982
Birini Al, Birini Al 1988
Ako ang Tatapos sa Araw mo! 1989 - Martin
Ibabaon Kita sa Lupa 1990 - Belediye Başkanı Roman Romualdez
Apoy sa Lupang Hinirang 1990
Hanggang Kailan Kita Papatay 1990 - Garrido Iglesia
Alyas Pogi: Nueva Ecija 1990 - Don Pepe
Alyas Pogi 2 1991 - Don Pepe
Alyas Hunyango 1992 - Acosta
Dudurugin Kita ve Bala ko 1992 - Victor Riduque
Big Boy Bato: Kankaloo 1992 - Big Daddy
Nandito Ako 1994 - Don Rodrigo Braganza
Ikaw Pa Eh Love Kita 1995 - Major Morales
Seth Corteza 1996
Duwelo 1996 - Eduardo Roldan
Alamid: Ang Alamat 1998
Kod Adı: Bomba 1998 - Kongre Üyesi Bambino
Moises Başmelek 2: Tapusin Natin ang Labanan 1998
Ako ang Lalagot sa Hininga Mo 1999
Masikip sa Dibdib 2004
Kişisel yaşam
Eski ekran ortağı Lourdes Medel – Gabriel Bernard Bonnin ile bir oğlu oldu -Llora ve eşi Digna Bonnin ile üç çocuk daha: Melvin, María Antonia "Tonette" ve Fransa Ayrıca aktör Richard Bonnin ve oyuncu ve güzellik kraliçesi Charlene Gonzal'ın babası oldu. es, Elvira Gonzales modeliyle


Bonnin, diyabet nedeniyle çoklu organ yetmezliğinin ardından 21 Kasım 2009 tarihinde Quezon City'deki Filipin Kalp Merkezinde 71 yaşında öldü. Taguig'deki Heritage Memorial Park'a gömüldü Şehir
Referanslar
^ IMDb'de Bernard Bonnin
^ http: // wwwasianjournalusacom / defaultaspsourceid = & smenu = 157 & twindow = Varsayılan & mad = Hayır & sdetail = 7708 & wpage = 1 & skeyword = & amp ; sidate = & Sons, CCAT = & Sons, ccatm = & Sons; REstate = & Sons; restatus = & Sons, reoption = & Sons, yeniden yazın = & Sons, repmin = & Sons; repmax = & Sons, rebed = & Sons, rebath = & Sons, subname = & Sons; pform = & amp; sc = 1028 & hn = asianjournalusa & he = com
^ Aktör Bernard Bonnin 71 yaşında öldü - inquirernet 26 Kasım 2009 tarihinde Wayback Machine'de arşivlendi
Otorite kontrolü
WorldCat Identities
VIAF : 128268513
LCCN: no2010170469


Bernard Bonnin

Random Posts

La Porte, Indiana

La Porte, Indiana

La Porte French for "The Door" is a city in LaPorte County, Indiana, United States, of which it is t...
Fernando Montes de Oca Fencing Hall

Fernando Montes de Oca Fencing Hall

The Fernando Montes de Oca Fencing Hall is an indoor sports venue located in the Magdalena Mixhuca S...
My Everything (The Grace song)

My Everything (The Grace song)

"My Everything" was Grace's 3rd single under the SM Entertainment, released on November 6, 2006 Unli...
Turkish Straits

Turkish Straits

The Turkish Straits Turkish: Türk Boğazları are a series of internationally significant waterways in...