Mon . 20 Aug 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Catalina Sandino Moreno

catalina sandino moreno, catalina sandino moreno smoking
Catalina Sandino Moreno (d. 19 Nisan 1981) Akademi Ödülü adaylığı bulunan Kolombiyalı oyuncu İlk oyunculuk deneyimi olan Maria Full of Grace filmi ile 2004 yılında Berlin Film Festivali'nde Charlize Theron'la birlikte En İyi Kadın Oyuncu ödülü kazanmıştır. Bu filmdeki performansı ile Oscar'a aday olmuştur.

15 Nisan 2006'da David Elwell ile evlenmiştir.

Filmografi

  • Maria Full of Grace (2004) - María Álvarez
  • Journey to the End of the Night (2006) - Angie
  • Fast Food Nation (2006) - Sylvia
  • Paris, je t'aime (2007) - Ana
  • The Hottest State (2007) - Sarah
  • Heart of the Earth (2007) - Blanca Bosco
  • Kolera Günlerinde Aşk (2007) - Hildebranda Sanchez
  • Che Part One: The Argentine (2008) - Aleida March de Guevara
  • Che Part Two: Guerrilla (2008) - Aleida March de Guevara
  • Tutulma (2010) - Maria

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Catalina Sandino Moreno

catalina sandino moreno, catalina sandino moreno and david elwell, catalina sandino moreno bikini photos, catalina sandino moreno biography, catalina sandino moreno husband, catalina sandino moreno maria full of grace, catalina sandino moreno measurements, catalina sandino moreno movies, catalina sandino moreno slip, catalina sandino moreno smoking


Catalina Sandino Moreno Hakkında Bilgi

Catalina Sandino Moreno


  • user icon

    Catalina Sandino Moreno beatiful post thanks!

    29.10.2014


Catalina Sandino Moreno
Catalina Sandino Moreno
Catalina Sandino Moreno konusunu görüntülemektesiniz.
Catalina Sandino Moreno nedir, Catalina Sandino Moreno kimdir, Catalina Sandino Moreno açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

NGC 64

NGC 64

DoğrulukGörüldü Atla: kullan, ara Koordinat: 00s 17d 30,30sn...
Hüseyin Faruk Karadoğan

Hüseyin Faruk Karadoğan

Hüseyin Faruk Karadoğan, İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 1966 yılında İnşaat Fakültesinden mezun o...
Yağmur kuşları

Yağmur kuşları

Yağmur kuşları (Latince: Charadriiformes), kuşlar sınıfına ait bir takımdır. Çok değişik yaşam alanl...
Kubrat

Kubrat

Kubrat ya da Kurt (Bulgarca: Кубрат) (d. 584 - ö. 638), 632-638 yılları arasında hüküm süren Büyük B...