Thu . 20 Aug 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Camel (müzik grubu)

camel müzik grubu isimleri, camel muzik grubu
Camel, 1971 yılında İngiltere'de kurulmuş progressive rock grubu. Andrew Latimer liderliğindeki grup Mirage, The Snow Goose, Moonmadness gibi progressive rock albümlerine imza atmıştır.

Diskografi

Stüdyo albümleri

  • 1973 – Camel
  • 1974 – Mirage
  • 1975 – The Snow Goose
  • 1976 – Moonmadness
  • 1977 – Rain Dances
  • 1978 – Breathless
  • 1979 – I Can See Your House from Here
  • 1981 – Nude
  • 1982 – The Single Factor
  • 1984 – Stationary Traveller
  • 1991 – Dust and Dreams
  • 1996 – Harbour of Tears
  • 1999 – Rajaz
  • 2002 – A Nod and a Wink

Dış bağlantılar

  • Camel resmi web sitesi

camel muzik grubu, camel müzik grubu isimleri


Camel (müzik grubu) Hakkında Bilgi

Camel (müzik grubu)


  • user icon

    Camel (müzik grubu) beatiful post thanks!

    29.10.2014


Camel (müzik grubu)
Camel (müzik grubu)
Camel (müzik grubu) konusunu görüntülemektesiniz.
Camel (müzik grubu) nedir, Camel (müzik grubu) kimdir, Camel (müzik grubu) açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Sedat Barı

Sedat Barı

Mehmet Sedat Barı (d. 1914, İstanbul) - (ö. 6 Ocak 2004), Türk siyasetçi. İstanbul Tıp Fakültesi mez...
2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri, çeşitli dallarda verilen Sedat Simavi Ödülleri'nin yirmi beşincisidir. K...
Java EE

Java EE

Java EE (Java Enterprise Edition, eski adıyla J2EE), özellikle büyük çaplı projelerin ihtiyaçları iç...
Neurospora crassa

Neurospora crassa

Neurospora crassa, asklı mantarlara ait bir kırmızı ekmek mantarı türüdür. "Sinir sporu" anlamına ge...