Sun . 20 Mar 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Camel (müzik grubu)

camel müzik grubu isimleri, camel muzik grubu
Camel, 1971 yılında İngiltere'de kurulmuş progressive rock grubu. Andrew Latimer liderliğindeki grup Mirage, The Snow Goose, Moonmadness gibi progressive rock albümlerine imza atmıştır.

Diskografi

Stüdyo albümleri

  • 1973 – Camel
  • 1974 – Mirage
  • 1975 – The Snow Goose
  • 1976 – Moonmadness
  • 1977 – Rain Dances
  • 1978 – Breathless
  • 1979 – I Can See Your House from Here
  • 1981 – Nude
  • 1982 – The Single Factor
  • 1984 – Stationary Traveller
  • 1991 – Dust and Dreams
  • 1996 – Harbour of Tears
  • 1999 – Rajaz
  • 2002 – A Nod and a Wink

Dış bağlantılar

  • Camel resmi web sitesi

camel muzik grubu, camel müzik grubu isimleri


Camel (müzik grubu) Hakkında Bilgi

Camel (müzik grubu)


  • user icon

    Camel (müzik grubu) beatiful post thanks!

    29.10.2014


Camel (müzik grubu)
Camel (müzik grubu)
Camel (müzik grubu) konusunu görüntülemektesiniz.
Camel (müzik grubu) nedir, Camel (müzik grubu) kimdir, Camel (müzik grubu) açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Makoto Okubo

Makoto Okubo

Makoto Okubo d 3 Mart 1975 eski bir Japon futbol oyuncusudur İstatistikleri Kulüp performansı Lig ...
Kuzey Kutbu

Kuzey Kutbu

Kuzey Kutbu Dünya'nın ekseninin üst kısmında, (kuzey)de kalan noktayı tanımlar. Güney Kutbu Antarkti...
Bojan Markovski

Bojan Markovski

Bojan Markovski (d. 8 Ağustos 1983), Makedon futbolcu. Kıbrıs 1.Lig takımlarından Apollon Limassol'd...
Sai Mustafa Çelebi

Sai Mustafa Çelebi

Osmanlı şair, nakkaş (ressam) ve biyografi yazarı. (d.?-ö.1595, İstanbul) Çocukluk arkadaşı Mimar Si...