Fri . 19 May 2019

Camel (müzik grubu)

camel müzik grubu isimleri, camel muzik grubu
Camel, 1971 yılında İngiltere'de kurulmuş progressive rock grubu. Andrew Latimer liderliğindeki grup Mirage, The Snow Goose, Moonmadness gibi progressive rock albümlerine imza atmıştır.

Diskografi

Stüdyo albümleri

  • 1973 – Camel
  • 1974 – Mirage
  • 1975 – The Snow Goose
  • 1976 – Moonmadness
  • 1977 – Rain Dances
  • 1978 – Breathless
  • 1979 – I Can See Your House from Here
  • 1981 – Nude
  • 1982 – The Single Factor
  • 1984 – Stationary Traveller
  • 1991 – Dust and Dreams
  • 1996 – Harbour of Tears
  • 1999 – Rajaz
  • 2002 – A Nod and a Wink

Dış bağlantılar

  • Camel resmi web sitesi

camel muzik grubu, camel müzik grubu isimleri


Camel (müzik grubu) Hakkında Bilgi

Camel (müzik grubu)


  • user icon

    Camel (müzik grubu) beatiful post thanks!

    29.10.2014


Camel (müzik grubu)
Camel (müzik grubu)
Camel (müzik grubu) konusunu görüntülemektesiniz.
Camel (müzik grubu) nedir, Camel (müzik grubu) kimdir, Camel (müzik grubu) açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Galatasaray (erkek voleybol takımı)

Galatasaray (erkek voleybol takımı)

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, (Şimdiki adı: Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı) Galatasara...
Hicaz Kolordusu (Osmanlı)

Hicaz Kolordusu (Osmanlı)

Hicaz Kolordusu veya Hicaz Grubu, Osmanlı İmparatorluğu tarafından I. Dünya Savaşı sırasında kurulmu...
Göllü, Artuklu

Göllü, Artuklu

Göllü, Mardin ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Köyümüz Mardin' in güneyinde 8 kilometre uzak...
Macera Kadını

Macera Kadını

Macera Kadını, Bülent Oran'ın senaryosunu yazdığı, Arşavir Alyanak'ın yönettiği 1964 yapımı Türk fil...