Alpay Kemal Atalan


Alpay Kemal Atalan (d. 9 Ocak 1978, Ereğli) Orta öğrenimini Ankara TED Koleji'nde tamamlamıştır.Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi , Tiyatro (Oyunculuk) bölümünde okudu. 2008 yılında Tülin Şen ile hayatını birleştirmiştir.

Dizi deneyimleri

Alpay Kemal Atalan'ın ilk deneyimi 2002 yılında Yarım Elma adlı dizide başladı. Sonra 2007 yılında Genco adlı dizide Genco karakterinde oynamaya başladı.

Filmografi

  • Yarım Elma - 2002
  • Avrupa Yakası - 2004
  • Ah Be İstanbul - 2004
  • Bütün Çocuklarım - 2004
  • Körfez Ateşi - 2005
  • 29-30 - 2006
  • Genco - 2007-2008
  • Mutluluk - 2007
  • Ay Işığı - 2008
  • Bez bebek - 2009
  • Bir Fincan Kahve - 2009
  • Hırçın kız kadife - 2009
  • Cümbür Cemaat Aile - 2010
  • Doktorlar - 2010
  • Anadolu Kartallari - 2011
  • Yıllar Sonra
  • Karanfil Kokusu-2013
  • Görüş Günü Kadınları-2013
 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Alpay Kemal Atalan Hakkında Bilgi


Alpay Kemal Atalan
Alpay Kemal Atalan

Alpay Kemal Atalan Hakkında Video


Alpay Kemal Atalan konusunu görüntülemektesiniz.
Alpay Kemal Atalan nedir, Alpay Kemal Atalan kimdir, Alpay Kemal Atalan açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Facebook Twitter
Alpay Kemal Atalan
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail