Fri . 20 May 2020
RU | UK | KK | BE | EN |

Alexander Ludwig

alexander ludwig, alexander ludwig vikings
Alexander Richard Ludwig, (d. 7 Mayıs 1992, Vancouver, Kanada) Kanadalı aktör, şarkıcı ve model.

2007 yılına dek başrol deneyimi olmayan oyuncunun ilk başrol deneyimi erişkin fantezi serisi kitabı Karanlık Yükseliyordan uyarlananArayıcı ile olmuştur. Bir sonraki başrol deneyimi 2008 yılı yapımlı Sihirli Dağ ile olmuştur. 2012 yılında ilk müzik deneyimi "Liv it up (Teenage Wasteland)" Youtube da yayınlanmıştır.

Filmografi

  • 2000: Air Bud 3 - A Pup (Air Bud: World Pup)
  • 2005: Scary Anne: Jimmy'nin İntikamı
  • 2006: Cinayet Adında Bir Little Thing
  • 2007: Hercules ve Sandlot Kids 3 (Sandlot 3)
  • 2007: Winter Solstice (Karanlık Yükseliyor)
  • 2009: Sihirli Dağ
  • 2012: Açlık Oyunları
  • 2013:Vikings

Dış bağlantılar

  • Resmî site
  • Internet Movie Database'te Alexander Ludwig

alexander ludwig, alexander ludwig 2018, alexander ludwig girlfriend, alexander ludwig grown ups 2, alexander ludwig height, alexander ludwig hunger games, alexander ludwig instagram, alexander ludwig lone survivor, alexander ludwig shirtless, alexander ludwig vikings


Alexander Ludwig Hakkında Bilgi

Alexander Ludwig


  • user icon

    Alexander Ludwig beatiful post thanks!

    29.10.2014


Alexander Ludwig
Alexander Ludwig
Alexander Ludwig konusunu görüntülemektesiniz.
Alexander Ludwig nedir, Alexander Ludwig kimdir, Alexander Ludwig açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Amerikan Pastası (film serisi)

Amerikan Pastası (film serisi)

Amerikan Pastası , Adam Herz tarafından düşünülmüş bir gençlik filmi serisidir. Serideki ilk film 9 ...
Bayburtlu Zihni

Bayburtlu Zihni

Bayburtlu Zihni (d. 1795 - ö. 1859), hem Divan hem de halk şiiri türündeki yapıtlarıyla tanınmış bir...
Neostigmin

Neostigmin

Neostigmin, bir parasempatomimetiktir. Özellikle geri dönüşümlü kolin esteraz baskılayıcısıdır. Böyl...
Yönetim merkezi

Yönetim merkezi

Yönetim merkezi, bir devletin ve ülkenin yönetsel birimlerinin yönetildiği kentlere denir. Devletler...