Sun . 19 Nov 2019
RU | UK | KK | BE | EN |

Adriana Benetti

john benetti, adriana benetti
Adriana Benetti (d.4 Aralık 1919 ; ö. 24 Şubat 2016) , Ünlü İtalyan aktris.

Filmografi (seçme)

  • 1941: Teresa Venerdi
  • 1942: Quattro passi fra le nuvole
  • 1947: Furia
  • 1949: Neutralidad
  • 1950: Gli ultimi giorni di Pompei
  • 1950: 47, morto che parla
  • 1954: Las aguas bajan turbias
  • 1957: A vent'anni è sempre festa

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Adriana Benetti
  • Benetti bei mymovies
  • Biografie bei Treccani

Kaynakça

  1. ^ La morte di Adriana Benetti, diva dimenticata degli anni '40 e '50

adriana benetti, adriana benetti las aguas bajan turbias, adriana benetti wikipedia, john benetti, john benetti birthday, john benetti brentwood supermarket chain owner, john benetti i'm starving, john benetti poker, john benetti real height, john benetti white sox


Adriana Benetti Hakkında Bilgi

Adriana Benetti


  • user icon

    Adriana Benetti beatiful post thanks!

    29.10.2014


Adriana Benetti
Adriana Benetti
Adriana Benetti konusunu görüntülemektesiniz.
Adriana Benetti nedir, Adriana Benetti kimdir, Adriana Benetti açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Fenerbahçe (kadın voleybol takımı) 1992-93 sezonu

Fenerbahçe (kadın voleybol takımı) 1992-93 sezonu

Fenerbahçe kadın voleybol takımı 1992-93 sezonunda İstanbul Birinci Ligi'nde mücadele etmiştir İç...
2010 Yaz Gençlik Olimpiyatları

2010 Yaz Gençlik Olimpiyatları

2010 Gençlik Olimpiyatları, düzenlenen ilk Gençlik Olimpiyat Oyunlarıdır. 14-26 Ağustos 2010 tarihle...
Çapanoğlu

Çapanoğlu

Çapanoğlu şu anlamlara gelebilir: Ahmet Fuat Çapanoğlu Cevat Çapanoğlu Mustafa Çapanoğlu Münir Süle...
NGC 646

NGC 646

Koordinat: 01s 37d 21,1sn; -64º 53' 43″ NGC 646 Gözlem verisi Dönem J2000 Takımyıldız Suyıl...