Sun . 19 Nov 2019
RU | UK | KK | BE | EN |

Achim Mentzel

achim mentzel, achim mentzel ist tot
Achim Mentzel (d. 15 Temmuz 1946, Berlin; ö. 4 Ocak 2016, Cottbus), Alman müzisyen ve oyuncu.


İçindekiler

  • 1 Diskografi
    • 1.1 Single
    • 1.2 Albümleri
    • 1.3 Tekli çalışmaları
  • 2 Filmografi
  • 3 Dış bağlantılar

Diskografi

Single

  • 1978: Außerdem macht es Spaß/Bleib doch mal stehn
  • 1979: Liebling, schnall die Hose fest/Gott sei dank ist sie schlank
  • 1981: Achim Mentzel
  • 1985: 1. FC Union
  • 1991: Wenn die Wirklichkeit so wäre
  • 1991: Kuck mal wer da kommt
  • 1994: Komm nach Cottbus zur Bundesgartenschau
  • 1997: Mensch, hab ich ein Schwein
  • 1997: Rot sind die Rosen
  • 1998: Im Arsenal ist Damenwahl
  • 2001: Ich steh auf Grün
  • 2002: Forever Rock ’n’ Roll
  • 2002: Stimmung in der Alten Försterei
  • 2002: He Amanda
  • 2002: In dieser Nacht
  • 2003: Gott sei Dank ist sie schlank
  • 2004: Wir sind alle keine Engel
  • 2004: Hab keine Angst
  • 2005: Im Cafe Venedig
  • 2008: Hinter Deinem Schleier lockt ein Abenteuer

Albümleri

  • 1985: Stimmung, Jux und Mentzel
  • 1993: Hier fliegt heut die Kuh
  • 1998: Alles Achim oder was Vol. 1
  • 1999: Alles Achim oder was Vol. 2
  • 1999: Der Mond von Wanne Eickel
  • 2002: Mal ist man oben und dann unten
  • 2010: Meine Lieblingsworte heißen Sahnetorte

Tekli çalışmaları

  • 1990: Das Beste aus Achims Hitparade
  • 1996: Achims Hitparade
  • 1997: Das Beste aus Achims Hitparade 2
  • 1998: Das Beste aus Achims Hitparade 3
  • 2007: Achim Mentzel präsentiert „Die Stimmungshitparade der Volksmusik”

Filmografi

  • 1999: Helden wie wir
  • 2001: Chili TV
  • 2001: Das Amt
  • 2004: Der Wixxer
  • 2007: Neues vom Wixxer
  • 2013: SOKO Leipzig

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Achim Mentzel
  • Homepage
  • Achim Mentzel im Interview bei myoon


achim mentzel, achim mentzel ist tot


Achim Mentzel Hakkında Bilgi

Achim Mentzel


  • user icon

    Achim Mentzel beatiful post thanks!

    29.10.2014


Achim Mentzel
Achim Mentzel
Achim Mentzel konusunu görüntülemektesiniz.
Achim Mentzel nedir, Achim Mentzel kimdir, Achim Mentzel açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video

Rastgele Yazılar

Sedat Barı

Sedat Barı

Mehmet Sedat Barı (d. 1914, İstanbul) - (ö. 6 Ocak 2004), Türk siyasetçi. İstanbul Tıp Fakültesi mez...
2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri

2001 Sedat Simavi Ödülleri, çeşitli dallarda verilen Sedat Simavi Ödülleri'nin yirmi beşincisidir. K...
Java EE

Java EE

Java EE (Java Enterprise Edition, eski adıyla J2EE), özellikle büyük çaplı projelerin ihtiyaçları iç...
Neurospora crassa

Neurospora crassa

Neurospora crassa, asklı mantarlara ait bir kırmızı ekmek mantarı türüdür. "Sinir sporu" anlamına ge...