Yasemin Ergene

Yasemin Ergene


Yasemin Ergene, (d. 22 Ocak 1985, Hamburg), Almanya doğumlu Türk aktris, model, dizi ve sinema oyuncusu.

Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy ve Doktorlar dizinde Ela Altındağ karakteri ile tanınmıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu Ergene, 16 Temmuz 2011'de İzzet Özilhan'la evlenmiştir. Emine isminde 2012 doğumlu bir kız çocuğu ve Ela isminde 2013 doğumlu bir kız çocuğu vardır.

Filmografi

Yıl Yapımın Adı Tür Rol
2002 Koçum Benim TV Dizisi Eylül
2003 Vizontele Tuuba Aynur (kısa rol)
2004 Çocuğun Var Derdin Var TV Dizisi Sibel
2005 Aşk Oyunu TV Dizisi Ekin Teksoy
2006-2010 Doktorlar TV Dizisi Ela Altındağ
2008 Babam Adam Olacak TV Dizisi Yeşim
 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Yasemin Ergene Hakkında Bilgi

Yasemin Ergene
Yasemin Ergene
Yasemin Ergene
Yasemin Ergene

Yasemin Ergene Hakkında Video


Yasemin Ergene konusunu görüntülemektesiniz.
Yasemin Ergene nedir, Yasemin Ergene kimdir, Yasemin Ergene açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Yasemin Ergene
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail