The Young Gods


The Young Gods (TYG) , İsviçreli post-endüstriyel müzik grubu. Genelde, elektronik gitar, davul, klavye ve diğer müzik enstrümanlarını kullanırlar.[1] Yaptıkları şarkılar genellikle, İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerindedir.

Konu başlıkları

  • 1 Üyeler
  • 2 Diskografi
  • 3 Kaynaklar
  • 4 Dış bağlantılar

Üyeler

Önceki ve şimdiki grup üyeleri:

  • Vokal: Franz Treichler [1]
  • Klavye: Cesare Pizzi (eski üye), Alain Monod (Al Comet, şuanki üye)
  • Davul: Patrice Bagnoud (Frank Bagnoud, eski üye), Urs "Üse" Hiestand (eski üye), Bernard Trontin (şuanki üye)

Diskografi

Stüdyo albümleri
Başlık Yıl Plak
The Young Gods 1987 Wax Trax![2]
L'Eau Rouge 1989 Play It Again Sam
Play Kurt Weill 1991 Play It Again Sam
T.V. Sky 1992 Play It Again Sam
Only Heaven 1995 Interscope Records
Heaven Deconstruction 1996 Play It Again Sam
Second Nature 2000 Ipecac
Music for Artificial Clouds 2004 Intoxygene, Make Up
Super Ready/Fragmenté 2007 Ipecac
Everybody Knows 2010 Two Gentlemen

Kaynaklar

  1. ^ a b c The Young Gods. "Everybody Knows (Biography)". The Young Gods (Official Site). http://www.younggods.com/cms/front_content.php?idcat=26. Erişim tarihi: 5 Ağustos 2011. 
  2. ^ a b Discogs (1987). "The Young Gods (self-titled album)" (Wax Trax! Records #WAX7135 - LP, Album, CD). Discogs. http://www.discogs.com/Young-Gods-The-Young-Gods/release/1522550. Erişim tarihi: 6 August 2011. 

Dış bağlantılar

  • Resmi Web sitesi
  • The Young Gods page at Ipecac Recordings
  • Young Gods interview from Chaos Control Digizine, May 2007

Şablon:The Young Gods



The Young Gods Hakkında Bilgi

The Young Gods
The Young Gods
The Young Gods
The Young Gods

The Young Gods Hakkında Video


The Young Gods konusunu görüntülemektesiniz.
The Young Gods nedir, The Young Gods kimdir, The Young Gods açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar


The Young Gods
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail