The Lemonheads

The Lemonheads


The Lemonheads 1986 yılında Evan Dando tarafından kurulan bir Amerikan alternatif rock grubudur.

It's a Shame about Ray albümüyle(1992) popüleritesi artmıştır.Bu albümün yapımcılığını,yönetimini Robb Brothers üstlenmiştir.2005 yılında yeniden bir araya gelen grubun birçok üyesi olmuştur.Ben Deily, John Strohm (Blake Babies), Doug Trachten, Jesse Peretz, Corey Loog Brennan, Byron Hoag, Ben Daughtry, Juliana Hatfield (Blake Babies), Nic Dalton (Godstar, Sneeze, The Plunderers), Dave Ryan, Patrick "Murph" Murphy (Dinosaur Jr), Bill Gibson (Eastern Dark), Mark 'Budola' Newman, Kenny Lyon, Vess Ruhtenberg, Devon Ashley, Karl Alvarez, Bill Stevenson üyelerinden bazılarıdır.

Diskografi

Ana madde: The Lemonheads discography
  • Hate Your Friends (1987)
  • Creator (1988)
  • Lick (1989)
  • Lovey (1990)
  • It's a Shame About Ray (1992)
  • Come on Feel the Lemonheads (1993)
  • Car Button Cloth (1996)
  • The Lemonheads (2006)
  • Varshons (2009)

Dış bağlantılar

  • The Lemonheads official site
  • Ben Deily official site
  • The Lemonheads & Evan Dando fan site with lyrics
  • Evan Dando & Lemonheads tribute CD


The Lemonheads Hakkında Bilgi

The Lemonheads
The Lemonheads
The Lemonheads
The Lemonheads

The Lemonheads Hakkında Video


The Lemonheads konusunu görüntülemektesiniz.
The Lemonheads nedir, The Lemonheads kimdir, The Lemonheads açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
The Lemonheads
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail