Shirley Henderson

Shirley Henderson



Shirley Henderson (d. 24 Kasım 1965), ABD'li aktris.


Filmografi

  • 1995- Rob Roy
  • 1996- Trainspotting
  • 1999- Topsy Turvy-
  • 2001- Bridget Jones's Diary
  • 2002- 24 timers Party People
  • 2002- Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
  • 2005- Harry Potter og Flammernes Pokal
  • 2005- Tristram Shandy
  • 2005- Frozen (2005 film)
  • 2006- Marie Antoinette
  • 2008- Wild Child

Dış bağlantılar

Internet Movie Database'te Shirley Henderson (İngilizce)

 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Shirley Henderson Hakkında Bilgi

Shirley Henderson
Shirley Henderson
Shirley Henderson
Shirley Henderson

Shirley Henderson Hakkında Video


Shirley Henderson konusunu görüntülemektesiniz.
Shirley Henderson nedir, Shirley Henderson kimdir, Shirley Henderson açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Shirley Henderson
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail