Sally O'Neil

Sally O'Neil


Sally O'Neill (d. 23 Ekim 1908 – ö. 18 Haziran 1968) ABD'li sinema oyuncusu.

O'Neill, yönetmenliğini Edmund Goulding'in yaptığı, Constance Bennett ve Joan Crawford ile birlikte oynadığı Sally, Irene and Mary (1925) filmiyle ünlendi. 1926 yılında sahne şovu turneleri düzenleyen WAMPAS Baby Stars ekibine katıldı. (WAMPA:Western Association of Motion Picture Advertisers). Sessiz filmlerden sesli filmlere geçilmesiyle 1930'larda sinema kariyerini noktaladı ve sahne çalışmalarına 1950'li yıllara kadar devam etti.

Seçilmiş filmografi

  • Convention Girl (1935)
  • The Brat (1931)
  • Hold Everything (1930)
  • The Show of Shows (1929)
  • Girl on the Barge (1929)
  • On with the Show (1929)
  • Slide, Kelly, Slide (1927)
  • Battling Butler (1926)
  • Sally, Irene and Mary (1925)

Dış bağlantılar

Internet Movie Database'te Sally O'Neil



Sally O'Neil Hakkında Bilgi

Sally O'Neil
Sally O'Neil
Sally O'Neil
Sally O'Neil

Sally O'Neil Hakkında Video


Sally O'Neil konusunu görüntülemektesiniz.
Sally O'Neil nedir, Sally O'Neil kimdir, Sally O'Neil açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Sally O'Neil
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail