Rob Thomas

Rob Thomas


Post-grunge

Pop rock
Meslekler Vokalist, piyanist, gitarist Etkin yılları 1996-günümüze Plak şirketi Atlantic İlişkili hareketler Matchbox Twenty Resmî sitesi www.RobThomasMusic.com

Robert Kelly Thomas (14 Şubat 1972, Landstuhl), ABD'li şarkıcı. Sanatçı, Matchbox 20 grubunun vokalisti olduğu gibi, solo çalışmalarıyla da tanınmaktadır.


Konu başlıkları

  • 1 Sanatçı Hakkında
  • 2 Diskografi
    • 2.1 Albümler
    • 2.2 Şarkılar

Sanatçı Hakkında

Almanya'nın Landstuhl kentinde doğup büyüyen Thomas, "Tabitha's Secret" ve "Matchbox Twenty" adlı grupların kuruculuğunu ve ana vokllerini üstlenmiştir. Sanatçı, 1996'dan bugüne başta grubu olmak üzere sayısız sanatçıya da yazmış olduğu şarkı sözleriyle katkıda bulunmuştur. 1999'da Porto Riko'lu model "Marisol (Maldonado) Thomas" ile evlenen Thomas, 2000'de solo olarak ünlü gitarist Santana ile beraber ABD'de 12 hafta zirveye oturmuş olan "Smooth" adlı şarkıyı seslendirmiştir.

Daha sonraları, belirli dönemlerde grubundan bağımsız olarak solo albümlerle beliren Thomas, 2005'te ilk solo albümü "Something to Be"yi çıkarmış ve ABD listeleri olan Billboard 200'de zirveye oturmuştur. Albümüyle 1,5 milyon satış yakalayan Thomas, "Lonely No More" adlı şarkısıyla da ABD'de 6 numarayı görmüştür.


Diskografi

Albümler

  • "Something to Be" - 2005 (#1 ABD)
  • "Cradlesong 2009

Şarkılar

  • 1999 "Smooth" (Santana ile)
  • 2003 "New York Christmas"
  • 2005 "Lonely No More"
  • 2005 "This Is How a Heart Breaks"
  • 2005 "Ever the Same"
  • 2006 "Something to Be"
  • 2006 "Streetcorner Symphony"
  • 2007 "Little Wonders"



Rob Thomas Hakkında Bilgi

Rob Thomas
Rob Thomas
Rob Thomas

Rob Thomas Hakkında Video


Rob Thomas konusunu görüntülemektesiniz.
Rob Thomas nedir, Rob Thomas kimdir, Rob Thomas açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Rob Thomas
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail