Rachel Ticotin

Rachel Ticotin


Rachel Ticotin (d. 1 Kasım 1958), ABD'li film ve televizyon oyuncusu.

Oynadığı filmler arasında 1990'da gösterime giren, başrolünü Arnold Schwarzenegger ve Sharon Stone'la paylaştığı Total Recall ile 1997 yapımı Nicolas Cage ile oynadığı Con Air vardır. Ayrıca çeşitli dizilerde rol aldı. Lost adlı dizide iki bölüm polis şefi rolü oynadı.

Filmografi

  • 1978 : King of the Gypsies
  • 1981 : Fort Apache the Bronx  : Isabella
  • 1983 : For Love and Honor (TV) : Cpl. Grace Pavlik
  • 1983 : For Love and Honor ( TV dizisi) : Cpl. Grace Pavlik (1983)
  • 1985 : Love, Mary (TV) : Rachel Martin
  • 1986 : When the Bough Breaks (TV) : Raquel Santos
  • 1986 : Rockabye (TV) : Victoria Garcia
  • 1987 : Critical  : Rachel Atwood
  • 1987 : Ohara (TV dizisi) : Asst. U.S. Atty. Teresa Storm (1987-1988)
  • 1988 : Spies, Lies & Naked Thighs (TV) : Sonia
  • 1990 : Total Recall : Melina
  • 1991 : Prison Stories: Women on the Inside (TV) : Iris
  • 1991 : One Good Cop  : Grace
  • 1991 : F/X2 : Kim Brandon
  • 1992 : Keep the Change (TV) : Astrid
  • 1992 : Break Out (Where the Day Takes You) : Officer Landers
  • 1992 : From the Files of Joseph Wambaugh: A Jury of One (TV) : Christine Avila
  • 1993 : Falling Down (film)  : Detective Sandra Torres
  • 1993 : Crime & Punishment (TV dizisi) : Det. Annette Rey
  • 1994 : Criminal Passion : Tracy Perry
  • 1994 : Thicker Than Blood: The Larry McLinden Story (TV) : Diane
  • 1994 : Deconstructing Sarah (TV) : Elizabeth Davis
  • 1994 : Natural Born Killers : Prosecutor Wanda Bisbing (director's cut)
  • 1994 : Gargoyles (série TV) : Captain Maria Chavez (voix)
  • 1995 : Don Juan DeMarco : Doña Inez
  • 1995 : The Wharf Rat (TV) : Dexter Ireland
  • 1995 : Steal Big Steal Little  : Laura Martinez
  • 1997 : Turbulence  : Rachel Taper
  • 1997 : Con Air  : Guard Sally Bishop
  • 1997 : First Time Felon (TV) : McBride
  • 1998 : Gargoyles: Brothers Betrayed (Film) : Captain Maria Chavez (voix)
  • 1999 : Aftershock: Earthquake in New York (TV) : Elizabeth Perez
  • 2000 : Civility : Rebecca
  • 2000 : Can't Be Heaven : Maggie
  • 2001 : Full Disclosure (Tv Filmi) : Armiti Khalq
  • 2001 : Warden of Red Rock (TV) : Mrs. Maria McVale
  • 2002 : American Family (TV Dizisi) : Vangie Gonzalez
  • 2002 : Desert Saints : Dora
  • 2003 : Something's Gotta Give : Dr. Martinez
  • 2004 : Man on Fire : Mariana
  • 2005 : The Sisterhood of Traveling Pants : Carmen'in Annesi
  • 2005 : Lost  : Ana-Lucia’nın polis şefi annesi (Sezon 2 bölüm 8)

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Rachel Ticotin
  • Rachel Ticotin ismi TV.com sitesinde
  • "PBS - Rachel Ticotin"
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Rachel Ticotin Hakkında Bilgi

Rachel Ticotin
Rachel Ticotin
Rachel Ticotin
Rachel Ticotin

Rachel Ticotin Hakkında Video


Rachel Ticotin konusunu görüntülemektesiniz.
Rachel Ticotin nedir, Rachel Ticotin kimdir, Rachel Ticotin açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Rachel Ticotin
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail