Poisonblack

Poisonblack


Poisonblack, Fin gothic metal grubu, 2000 yılında kuruldu. Kurucusu Sentenced in eski solisti Ville Laihiala'dır. Grup kurulduğunda bazı çevreler tarafından proje grubu olarak değerlendirilmişti. Ama Ville Laihiala resmi sitesinde "This is not a project band! I have my heart and soul in Poisonblack!" diyerek durumu netleştirmiştir.

Ville Laihiala grubu 2000 yılında kurarken diğer elemanlarını yetenekli ama aynı zamanda yakın müzisyen arkadaşlarından seçmiştir. Grubun basçısı Janne Kukkonen ile daha önce de beraber çalışmış. Daha sonra Sentenced'in Crimson turunda onlarla beraber olan Charon solistini de gruba eklemiştir.

Konu başlıkları

  • 1 Diskografi
    • 1.1 Stüdyo Albümleri
    • 1.2 Single'lar
  • 2 Kaynakça
  • 3 Dış bağlantılar

Diskografi

Stüdyo Albümleri

  • Escapexstacy (2003)
  • Lust Stained Despair (2006)
  • A Dead Heavy Day (2008)
  • Of Rust And Bones(2010)

Single'lar

  • Rush (2006)
  • Bear The Cross (2008)

Kaynakça

Dış bağlantılar

Wikimedia Commons'ta Poisonblack ile ilgili çoklu ortam belgeleri bulunmaktadır.
  • Resmî site


Poisonblack Hakkında Bilgi

Poisonblack
Poisonblack
Poisonblack

Poisonblack Hakkında Video


Poisonblack konusunu görüntülemektesiniz.
Poisonblack nedir, Poisonblack kimdir, Poisonblack açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Poisonblack
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail