Neslihan Atagül

Neslihan Atagül


Neslihan Atagül (d. 20 Ağustos 1992), Türk oyuncu.

Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir.[1]

Filmografisi

  • Fatih-Harbiye (2013)- Neriman
  • Hayat Devam Ediyor (2011-2012) - Şirin Bakırcı
  • Araf (2012) - Zehra
  • Kalbim Seni Seçti (2011) - Melis
  • Canım Babam (2011) - Pınar
  • İlk Aşk (2006) - Genç Bahar
  • Yaprak Dökümü (2006-2010) - Deniz

Ödülleri

  • 2013 45. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
  • 2012 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
  • 2012 Altın Koza Film Festivali Türkân Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (Araf)
  • 2012 Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü (Araf)
  • 2007 Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü (İlk Aşk)

Kaynakça

  1. ^ "Ayıp olur istemem!". Sabah. 5 Ekim 2012. http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2012/10/05/ayip-olur-istemem. Erişim tarihi: 4 Ocak 2014. 
 Bir Türk oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Neslihan Atagül Hakkında Bilgi

Neslihan Atagül
Neslihan Atagül
Neslihan Atagül
Neslihan Atagül

Neslihan Atagül Hakkında Video


Neslihan Atagül konusunu görüntülemektesiniz.
Neslihan Atagül nedir, Neslihan Atagül kimdir, Neslihan Atagül açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Neslihan Atagül
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail