Mustafa Uğur (müzisyen)

Mustafa Uğur (müzisyen)


Mustafa Uğur (d. 10 Ekim 1975, Gaziantep), Türk türkücü ve eski futbolcu. 16 yaşındayken Gaziantepspor forması giyen Uğur, sonraları futbolculuğu bıraktı ve türkücü oldu. "Ölmem mi?" türküsü ile çıkış yaptı.

Diskografi

  • 1996 - Kendim Ağlarım
  • 2001 - Uğurum
  • 1995 - Ölmem mi
  • 1999 - Derin Sevda
  • 2007 - Gece Masalı
  • 2004 - Benden Selam Olsun
  • 1998 - Cinayet Var
  • 2011 - Bir Tek Canım
  • 2005 - İstemediler...

Dış bağlantılar

  • Resmî site


Mustafa Uğur (müzisyen) Hakkında Bilgi

Mustafa Uğur (müzisyen)
Mustafa Uğur (müzisyen)
Mustafa Uğur (müzisyen)
Mustafa Uğur (müzisyen)

Mustafa Uğur (müzisyen) Hakkında Video


Mustafa Uğur (müzisyen) konusunu görüntülemektesiniz.
Mustafa Uğur (müzisyen) nedir, Mustafa Uğur (müzisyen) kimdir, Mustafa Uğur (müzisyen) açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Mustafa Uğur (müzisyen)
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail