M.O.P.

M.O.P.


M.O.P. (açılımı: Mash Out Posse), ABD'li hip hop müzik grubudur. Billy Danze ve Lil' Fame ikilisinden oluşan grup, agresif tarzlarıyla bilinir.[1][2] Yer altında büyük popülerlik sahibi olan grup, özellikle 2000'de çıkan Warriorz albümündeki "Ante Up" adlı parçalarıyla önemli ticari başarı elde ettiler.[1][2] İkili, sıklıkla DJ Premier ile çalışmalar yapmaktadır. Lil' Fame zaman zaman Fizzy Womack adıyla beatler yapmaktadır. 1996'da çıkan Firing Squad albümünden bu yana grubun şarkılarından çoğunun beati Fame'e aittir. Fame'in beatlerini Big Noyd, Teflon ve Wu-Tang Clan da kullandı.[3]

Diskografi

Albüm Yıl
To the Death 1994
Firing Squad 1996
First Family 4 Life 1998
Warriorz 2000
Mash Out Posse 2004
St. Marxmen 2005
Ghetto Warfare 2006
Foundation 2009
Sparta 2011

Kaynakça

  1. ^ a b Ryan, Chris (2004). "M.O.P.: Biography". Rolling Stone. http://www.rollingstone.com/artists/mop/biography. Erişim tarihi: 2008-11-15. 
  2. ^ a b Charles, Pat (2000-12-14). "M.O.P. Prove Hip-Hop's Fiercest Warriorz". Rolling Stone. http://www.rollingstone.com/artists/mop/articles/story/5918941/mop_prove_hiphops_fiercest_warriorz. Erişim tarihi: 2008-11-15. 
  3. ^ Meyer, Frank (2008-06-03). "Freestyle 101: Lil’ Fame (M.O.P.)". G4tv.com. http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/685956/Freestyle_101_Lil_Fame_MOP.html. Erişim tarihi: 2008-11-18. 

Dış bağlantılar

  • Resmî site
  • MySpace'te M.O.P.


M.O.P. Hakkında Bilgi

M.O.P.
M.O.P.
M.O.P.
M.O.P.

M.O.P. Hakkında Video


M.O.P. konusunu görüntülemektesiniz.
M.O.P. nedir, M.O.P. kimdir, M.O.P. açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
M.O.P.
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail