Miraç Eronat

Miraç Eronat



Miraç Eronat (d. 28 Eylül 1970), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı.

Konu başlıkları

  • 1 Biyografisi
  • 2 Rol aldığı bazı oyunlar
  • 3 Filmografisi
  • 4 Dış bağlantılar

Biyografisi

Devlet Tiyatroları sanatçısı olan Miraç Eronat, kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Eronat'ın kardeşidir. Daha önce Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda görev yapıp, ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçmiş bulunan sanatçı, ayrıca sinema ve dizi filmlerde de rol almakta, seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Rol aldığı bazı oyunlar

  • Hürrem Sultan (oyun) : Orhan Asena - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2012
  • Orkestra : Arthur Miller - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2011
  • Şair Baba ve Damdakiler : İbrahim Balaban - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2010
  • Kurban : Güngör Dilmen - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2006
  • Ferhat ile Şirin : Nazım Hikmet - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2002
  • Bahçemdeki Ayı : Refik Erduran - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2002
  • Koltuk Düşkünü  : Ivan Vazov - Ankara Devlet Tiyatrosu - 2001
  • Matruşka (oyn) : Tuncer Cücenoğlu - Ankara Devlet Tiyatrosu - 1999
  • Küheylan : Peter Shaffer - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1995
  • Yedi Kocalı Hürmüz : Haldun Taner - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1995
  • Oyunun Oyunu : Michael Frayn - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1995
  • Dallar Yeşil Olmalı : Vedat Türkali - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1994
  • Kanlı Nigar : Sadık Şendil - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1994
  • Keşanlı Ali Destanı : Haldun Taner - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1994
  • Venedik Taciri : William Shakespeare - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1993
  • Zaman Fırfırıyla Yolculuk : Semih Çelenk - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1993
  • Asiye Nasıl Kurtulur : Vasıf Öngören - Trabzon Devlet Tiyatrosu - 1993

Filmografisi

  • Parmaklıklar Ardında-2010
  • Hicran Yarası-2009
  • Gurbet Kuşları-2008
  • Dicle - 2007
  • Sessiz Gemiler - 2007
  • Küçük Hanımefendinin Şoförü - 2006
  • Azap Yolu - 2006
  • Küçük Hanımefendi - 2006
  • Kaleiçi - 2005
  • Rüzgarlı Bahçe - 2005
  • Ablam Böyle İstedi - 2004
  • Ayışığı Neredesin - 2004
  • Aşk Buraya Uğramıyor - 2004
  • İtiraf - 2001
  • Üzgünüm Leyla - 2000

Dış bağlantılar

  • IMDb'de Miraç Eronat
  • Sinema Türk'te Miraç Eronat


Miraç Eronat Hakkında Bilgi

Miraç Eronat
Miraç Eronat
Miraç Eronat
Miraç Eronat

Miraç Eronat Hakkında Video


Miraç Eronat konusunu görüntülemektesiniz.
Miraç Eronat nedir, Miraç Eronat kimdir, Miraç Eronat açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Miraç Eronat
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail