Mark Pellegrino

Mark Pellegrino


Mark Pellegrino (d. 9 Nisan 1965; Los Angeles, Kaliforniya) Amerikalı film ve televizyon oyuncusudur. En çok Dexter'daki Paul, Lost'taki Jacob, Supernatural'daki Lucifer rolleriyle tanınır. Şu sıralar ise The Tomorrow People'da Ultra'nın başındaki Jedikiah rolünde oynamaktadır.

Filmografi

  • The Tomorrow People ( 2013 ) - Jedikiah
  • Being Human (2011) - James Bishop
  • Supernatural(2009-2010) - Lucifer
  • Lost (2009) - Jacob
  • An American Affair (2009) - Graham Caswell
  • Prison Break (2008) - Vicon (Scylla alıcısı)
  • Chuck (2008) - Fulcrum ajanı
  • 23 Numara (2007) - Kyle Finch
  • Dexter (2007) - Paul
  • Caffeine (film) (2006) - Tom
  • Capote (film) (2005) - Dick Hickock
  • National Treasure (film) (2004) - Agent Johnson
  • Twisted (2004 film) (2004) - Jimmy Schmidt
  • Spartalılar (2004) - Convict
  • The Hunted (2003) - Dale Hewitt
  • Mulholland Çıkmazı (2001) - Joe Messing
  • Say It Isn't So (2001) - Jimmy Mitchelson
  • Drowning Mona (2000) - Murph Calzone
  • A Murder of Crows (1999) - Prof. Arthur Corvus
  • The Big Lebowski (1998) - Blond Treehorn Thug
  • The Lost World: Jurassic Park (1997) - Tourist #6
  • Lethal Weapon 3 (1992) - Billy Phelps
  • Prayer of the Rollerboys (1991) - Bango
  • No Holds Barred (1989) -
  • Death Wish 4: The Crackdown (1987) - Punk
  • Fatal Beauty (1987) - MOVIE DEBUT; portraying Brad Dourif's aide-de-camp, "Frankenstein"

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Mark Pellegrino
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Mark Pellegrino Hakkında Bilgi

Mark Pellegrino
Mark Pellegrino
Mark Pellegrino
Mark Pellegrino

Mark Pellegrino Hakkında Video


Mark Pellegrino konusunu görüntülemektesiniz.
Mark Pellegrino nedir, Mark Pellegrino kimdir, Mark Pellegrino açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Mark Pellegrino
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail