Liam McIntyre

Liam McIntyre



Liam McIntyre (d. 8 Şubat 1982, Adelaide), Avustralyalı oyuncu.

Andy Whitfield'da bir çeşit lenfoma teşhis edilmesi sebebiyle Spartacus Vengeance dizisinde başrol olarak katılmıştır. Andy Whitfield'ın ölümü nedeniyle dizinin son sezonu olan War Of The Damned da McIntyre ile çekilmiştir.

Filmografi

Yıl İsim Rol Notlar
2007 Shotgun! [An Opening Sequence] Antonio Kısa film
2007-2009 Fancy Nigel Kısa film
2009 Anniversary Harry Kısa film
2009 Niflheim: Blood & Bullets Lance Corporal Christopher Bragi Film
2010 Bottled Up Bruce Kısa film
2010 Radev Nik Radev Kısa film
2010 The Pacific Lew Dizi (Bölüm: "Iwo Jima")
2010 Neighbours Bradley Hewson Dizi (Bölüm #1.5917)
2010 Rush Sergeant Matt Connor Dizi (Bölümler: #3.16, #3.8)
2010 A Bitter Sip of Life Manu Kısa film
2011 Ektopos Simon Film
2012 Spartacus: Vengeance Spartaküs Dizi
2013 Spartacus: War of the Damned Spartaküs Dizi
2014 Herkül: Efsane Başlıyor (Hercules: The Legend Begins) Sotiris
2014 The Dream Children Luke Delaney Yapım aşamasında
2014 The Killing Field Dedektif Dan Wild Televizyon filmi, çekim aşamasında


Liam McIntyre Hakkında Bilgi

Liam McIntyre
Liam McIntyre
Liam McIntyre
Liam McIntyre

Liam McIntyre Hakkında Video


Liam McIntyre konusunu görüntülemektesiniz.
Liam McIntyre nedir, Liam McIntyre kimdir, Liam McIntyre açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Liam McIntyre
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail