Laurent Wolf

Laurent Wolf



Laurent Wolf (d. 1971, Toulouse), Fransız tribal-house DJ'i ve prodüktör. "Saxo" ve "Calinda" isimli çalışmalarıyla birçok ülkede bir numaraya ulaşmıştır. Son olarak 2010 yılında Harmony adında bir albüm yayımlamıştır.

Single'ı "No Stress", Fransa SNEP single listesinde zirveye yerleşmiştir.[1]

Konu başlıkları

  • 1 Diskografi
    • 1.1 Albümleri
    • 1.2 Singleları
  • 2 Referanslar

Diskografi

Albümleri

  • 2003: Prive
  • 2003: Sunshine Paradise
  • 2004: Positiv Energy
  • 2005: Afrodynamic
  • 2006: Hollyworld
  • 2008: Wash My World
  • 2010: Harmony

Singleları

  • 2001: "Octopussy"
  • 2002: "Afro-Dynamic Part 1"
  • 2002: "Afro-Dynamic Part 2"
  • 2002: "Afro-Dynamic Part 3"
  • 2002: "Energy" (Michael Kaiser ile)
  • 2002: "Hear a Friend"
  • 2002: "Oriental Dream"
  • 2002: "Planar / Hear a Friend"
  • 2002: "Pump It Up"
  • 2002: "Right All" (Michael Kaiser ile)
  • 2002: "Tiger"
  • 2002: "Together"
  • 2003: "Afro-Dynamic Part 4"
  • 2003: "Saxo"
  • 2003: "Saxo" (The Vokal Remix)
  • 2003: "Sunshine Paradise"
  • 2003: "Sunshine Paradise EP"
  • 2003: "Together" (Remix)
  • 2003: "Work"
  • 2003: "About That"
  • 2003: "Rock Machine"
  • 2006: "Another Brick"
  • 2008: "No Stress"
  • 2008: "Wash My World"
  • 2008: "Seventies"
  • 2009: "Explosion"
  • 2009: "Walk the line" vs. Johnny Cash
  • 2010: "Survive"
  • 2010: "2012 : Not the end of the world"
  • 2010: "Suzie" or "Suzy" with Mod Martin

Referanslar

  1. ^ Lescharts.com 12 Nisan 2008 tarihinde erişildi.


Laurent Wolf Hakkında Bilgi

Laurent Wolf
Laurent Wolf
Laurent Wolf
Laurent Wolf

Laurent Wolf Hakkında Video


Laurent Wolf konusunu görüntülemektesiniz.
Laurent Wolf nedir, Laurent Wolf kimdir, Laurent Wolf açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Laurent Wolf
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail