Justin Henry


Justin Henry (d. 25 Mayıs 1971) Oscar adayı olmuş Amerikalı oyuncu . Kramer Kramer'e Karşı filminde Dustin Hoffman ve Meryl Streep'in canlandırdıkları karakterin oğlu rolünde yer almış ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiştir. 8 yaş 276 günlük iken Oscar'a aday olarak bu ödüle en genç aday gösterilmiş kişi olmuştur.

Filmografi

Yıl Yapım Rol
1979 Kramer vs. Kramer Billy Kramer
1983 Tiger Town Alex
1984 Sixteen Candles Mike Baker
1996 Andersonville Tyce
2004 Lost Chester Gould
2007 The Junior Defenders Jimmy Fletcher

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Justin Henry


Justin Henry Hakkında Bilgi

Justin Henry
Justin Henry
Justin Henry

Justin Henry Hakkında Video


Justin Henry konusunu görüntülemektesiniz.
Justin Henry nedir, Justin Henry kimdir, Justin Henry açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar


Justin Henry
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail