Justice

Justice


Justice, Fransız elektronik müzik grubu. Gaspard Augé (d. 21 Mayıs 1979, Besançon) ve Xavier de Rosnay (d. 22 Temmuz 1982) tarafından 2003 yılında kurulmuştur.[1] Ed Banger Records etiketi altındaki en başarılı gruptur.[2] Grubun † adlı albümü Haziran 2007'de piyasaya çıkmıştır.[3][4] Albüm daha sonra, "En İyi Elektronik/Dans Albümü" dalında Grammy'ye aday gösterilmiştir. Pitchfork'un "2007'nin İlk 50 Albümü" listesinde 15 numara[5] ve Blender dergisinin "2007'nin En İyi 25 Albümü" listesinde 18 numara olmuştur.[6] Albüm, 2007 yılında Shortlist Prize'a aday gösterilmiş, fakat ödülü Feist'in The Reminder albümü kazanmıştır.

Konu başlıkları

  • 1 Diskografi
    • 1.1 Albümler
    • 1.2 EP'ler
  • 2 Remixografi
  • 3 Ödülleri
    • 3.1 Adaylıkları
    • 3.2 Kazandıkları
  • 4 Referanslar
  • 5 Dış bağlantılar

Diskografi

Albümler

  • 2007: †

EP'ler

  • 2003: "Never Be Alone" (vs. Simian) / "Steamulation" (vs. Gambit)
  • 2004: "Never Be Alone"
  • 2005: "Waters of Nazareth"
  • 2006: "Waters of Nazareth"
  • 2006: "We Are Your Friends"
  • 2007: "Phantom"
  • 2007: "D.A.N.C.E."
  • 2007: "D.A.N.C.E." Remixes
  • 2008: "DVNO"
  • 2008: "Planisphere"

Remixografi

Yıl Sanatçı Şarkı
2003 Vicarious Bliss "Theme from Vicarious Bliss"
2003 Gambit "Steamulation"
2004 N*E*R*D "She Wants to Move"
2004 Scenario Rock "Skitzo Dancer"
2005 Britney Spears "Me Against the Music"
2005 Death from Above 1979 "Blood On Our Hands"
2005 Fatboy Slim "Don't Let the Man Get You Down"
2005 Daft Punk "Human After All"
2005 Soulwax "NY Excuse"
2005 Mystery Jets "You Can't Fool Me Dennis"
2006 Franz Ferdinand "The Fallen"
2006 Mr. Oizo "Nazis"
2006 Justice "Waters of Nazareth"
2007 Justin Timberlake "LoveStoned"
2007 Justice "D.A.N.C.E."
2007 ZZT "Lower State of Consciousness"
2007 Klaxons "As Above, So Below"
2008 Justice "DVNO"
2008 Justice "Stress (Auto Remix)"
2008 MGMT "Electric Feel"

Ödülleri

Adaylıkları

  • 2008 Grammy Ödülleri
    • En İyi Kısa Film Müzik Videosu - "D.A.N.C.E."
    • En İyi Dans Kaydı ("D.A.N.C.E.")
    • En İyi Elektronik/Dans Albümü (†)
  • 2008 MTV Video Müzik Ödülleri
    • Yılın Kaydı - "D.A.N.C.E."
  • 2008 NRJ Müzik Ödülleri
    • En İyi Yeni Sanatçı
    • En İyi Video ("D.A.N.C.E.")
  • 2008 Victoires de la Musique
    • En İyi Video ("D.A.N.C.E.")

Kazandıkları

  • 2006 MTV Avrupa Müzik Ödülleri
    • En İyi Video ("We Are Your Friends")
  • 2007 MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2007
    • En İyi Video ("D.A.N.C.E.")
    • En İyi Fransız Sanatçı
  • 2008 Victoires de la Musique
    • En İyi Elektronik/Dans Sanatçısı

Referanslar

  1. ^ Eric Dahan: Que justice soit fête. In: Libération, 7 Haziran 2007. online
  2. ^ RA: Ed Banger: Teaching the rock kids to dance again - Feature / Interview
  3. ^ "Breaking Artist: French DJ Duo Justice Crosses the Atlantic With Body-Rocking Debut Album". Rolling Stone. http://www.rollingstone.com/blogs/breaking/2007/06/-who-french-electronica-duo.php. Erişim tarihi: 23 Haziran. 
  4. ^ "Justice: Cross (2007): Reviews". Metacritic. http://www.metacritic.com/music/artists/justice/cross. Erişim tarihi: 13 Mayıs. 
  5. ^ Pitchfork Feature: Top 50 Albums of 2007
  6. ^ The 25 Best Albums of 2007 :: Blender.com

Dış bağlantılar

  • Allmusic'de Justice
  • Discogs'da Justice
  • Last.fm'de Justice
  • MusicBrainz'de Justice diskografisi
  • MySpace'te Justice


Justice Hakkında Bilgi

Justice
Justice
Justice

Justice Hakkında Video


Justice konusunu görüntülemektesiniz.
Justice nedir, Justice kimdir, Justice açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Justice
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail