Junkie XL

Junkie XL


Junkie XL Asıl Adı Tom Holkenborg olan (doğum tarihi 8 aralık 1967) Hollandalı elektronik müzik sanatçısı. Junkie XL veya kısaltılmış olan JXL Takma adını kullanır.

Konu başlıkları

  • 1 Diskografi
    • 1.1 Remixleri
    • 1.2 Müzikleri Kullanılmış Oyunlar
  • 2 Bağlantılar

Diskografi

Albümler

  • Saturday Teenage Kick (1997)
  • Big Sounds of the Drags (1999)
  • Radio JXL: A Broadcast From the Computer Hell Cabin (2003)
  • Today (2006)
  • Booming Back at You (2008)
Soundtrack Albümleri
  • Music From SSX Blur -(2007)
  • Need For Speed: Pro Street -(2007)

Remixleri

  • 1997 Fear Factory - Burn
  • 1997 Fear Factory - Cyberdyne
  • 1997 Fear Factory - Refueled
  • 1997 Fear Factory - Genetic Blueprint
  • 1997 Fear Factory - Bionic Chronic
  • 1997 Dog Eat Dog - Step Right In
  • 1998 3 Colours Red - Paralyse
  • 1998 Project Pitchfork - Carnival
  • 1998 (HED) P.E. - Serpent Boy
  • 1999 Fear Factory - Cars
  • 1999 Fear Factory - Descent
  • 1999 Kong - Yèllow Mystiç
  • 1999 Soulfly - Umbabarauma
  • 1999 Tanith - T.A.N.I.T.H.
  • 2000 DJ Sandy vs. Housetrap - Overdrive
  • 2000 Shanks & Bigfoot - Sing-A-Long
  • 2000 Praga Khan - Power of The Flower
  • 2000 Junkie XL - Zeronotine
  • 2000 Way Out West - UB Devoid
  • 2001 Ayumi Hamasaki - Vogue
  • 2001 Conjure One - Redemption
  • 2002 Natalie Imbruglia - Beauty On The Fire
  • 2002 Elvis Presley - A Little Less Conversation
  • 2002 Fischerspooner - Emerge
  • 2002 Rammstein - Feuer frei!
  • 2003 Conjure One - Center of The Sun
  • 2003 Syntax - Pray
  • 2003 Dave Gahan - Dirty Sticky Floors
  • 2003 Infusion - Legacy
  • 2003 BT - Somnambulist (Simply Being Loved)
  • 2003 Fear Factory - Edgecrusher
  • 2003 Junkie XL - Between These Walls
  • 2003 Junkie XL - Angels
  • 2003 Mylène Farmer - XXL
  • 2003 Scissor Sisters - Mary
  • 2004 Michael Bublé - Spider-Man theme song
  • 2004 Britney Spears - Outrageous
  • 2004 Beastie Boys - Fight For Your Right
  • 2004 Ryukyu Underground - Seragaki
  • 2004 Sarah McLachlan - World on Fire
  • 2005 Tiësto - UR
  • 2005 Britney Spears - And Then We Kiss
  • 2005 The Crew Cuts - Sh-Boom
  • 2005 The Go Go's - Our Lips Are Sealed
  • 2005 Culture Club - I'll Tumble 4 Ya
  • 2006 Niyaz - Dilruba
  • 2006 Mark Mothersbaugh - The Sims Theme
  • 2006 Coldplay - Talk
  • 2006 Scissor Sisters - Land of a Thousand Words
  • 2006 Yonderboi - People Always Talk About The Weather
  • 2006 UNKLE - Burn My Shadow
  • 2007 melody. - Feel The Rush
  • 2007 Fatboy Slim - Weapon of Choice
  • 2007 Avril Lavigne - Girlfriend
  • 2007 Junkie XL - Colossus of Rhodes
  • 2007 Justin Timberlake - What Goes Around...
  • 2007 Junkie XL - More
  • 2007 Britney Spears - Gimme More
  • 2008 Junkie XL - Cities in Dust
  • 2008 Junkie XL - Not Enough
  • 2008 Madonna and Justin Timberlake - 4 Minutes
  • 2008 Eagles of Death Metal - Don't Speak
  • 2008 Jape - I Was A Man

Müzikleri Kullanılmış Oyunlar

Junkie XL Genellikle Oyunlarda Çalan Müzikleriyle tanınır.Bunlar;

  • The Need For Speed (1995)
  • Test Drive 5 (1998)
  • Need for Speed: High Stakes (1999)
  • Gran Turismo 3 (2001)
  • Quantum Redshift (2002)
  • Need for Speed: Underground (2003)
  • The Sims 2 (2004)
  • Forza Motorsport (2005)
  • Destroy All Humans! (2005)
  • Burnout Legends (2005)
  • The Matrix: Path of Neo (2005)
  • Need for Speed: Carbon (2006)
  • God of War 2 (2007)
  • SSX Blur (2007)
  • FIFA 08 (2007)
  • Need For Speed: Pro Street (2007)
  • Burnout Paradise (2008)
  • FIFA Street 3 (2008)
  • The Sims 3 (2008/2009)
  • FIFA 09 (2009)

Bağlantılar

  • Junkie XL Resmi Websitesi
  • Junkie XL Resmi Myspace


Junkie XL Hakkında Bilgi

Junkie XL
Junkie XL
Junkie XL
Junkie XL

Junkie XL Hakkında Video


Junkie XL konusunu görüntülemektesiniz.
Junkie XL nedir, Junkie XL kimdir, Junkie XL açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Junkie XL
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail