Jean Bretonnière

Jean Bretonnière


Jean Bretonnière (Jean Marcel Bretonnière) fransız oyuncu ve şarkıcı. 22 Kasım 1924'te Tours (Indre-et-Loire)'da doğmuş ve 13 Mart 2001'de Romainville (Seine-Saint-Denis)'de vefat etmiştir.

Komedyen Geneviève Kervine (1931-1989) ile evlenmiş ve bu evlilikten kendisi gibi oyuncu olacak olan bir oğlu olmuştur; Marc Bretonnière.

Kısmi Filmografisi

  • 1949 : Chantons les saisons, kısa metraj yönetmen Henri Cerutti
  • 1951 : Sous le ciel de Paris
  • 1952 : Le Gantelet vert (The Green Glove)
  • 1954 : Ma petite folie (Geneviève Kervine ile birlikte)
  • 1956 : L'inspecteur connaît la musique
  • 1956 : La Villa Sans-souci (Geneviève Kervine ile birlikte)
  • 1956 : Cette sacrée gamine
  • 1956 : Cinq millions comptant (Geneviève Kervine ile birlikte)
  • 1956 : C'est arrivé à Aden
  • 1957 : Une gosse sensass (Geneviève Kervine ile birlikte)
  • 1957 : Quelle sacrée soirée
  • 1957 : Paris Music-hall (Geneviève Kervine ile birlikte)
  • 1959 : Soupe au lait (Geneviève Kervine ile birlikte)
  • 1975 : Le Juge et l'Assassin


Jean Bretonnière Hakkında Bilgi

Jean Bretonnière
Jean Bretonnière
Jean Bretonnière
Jean Bretonnière

Jean Bretonnière Hakkında Video


Jean Bretonnière konusunu görüntülemektesiniz.
Jean Bretonnière nedir, Jean Bretonnière kimdir, Jean Bretonnière açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Jean Bretonnière
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail