Jason Biggs

Jason Biggs



Jason Matthew Biggs (d. 12 Mayıs 1978; Pequannock Township, New Jersey), ABD'li oyuncu. Amerikan Pastası serisinde canlandırdığı Jim Levenstein adlı başrol karakteri ile bilinmektedir.

Filmografi

Film Yıl Rolü
Amerikan Pastası 1999 Jim Levenstein
Loser 2000 Paul Tannek
Amerikan Pastası 2 2001 Jim Levenstein
Sessiz ve Derinden 2002 Rafe
Prozac Toplumu 2003 Peppers
Amerikan Pastası: Düğün 2003 Jim Levenstein
Babasının Kızı 2003 Arthur Brickman
Kutup Macerası 2005 Charlie Cooper
Taze Gelin Şaşkın Damat 2006 Anderson
Hayalet Sevgilim 2008 Dan
Arkadaşımın Aşkı 2008 Dustin
Lower Learning 2008 Tom Willoman
Glasroots 2011 Doug
Amerikan Pastası: Buluşma 2012 Jim Levenstein

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Jason Biggs (İngilizce)
 ABD'li bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Jason Biggs Hakkında Bilgi

Jason Biggs
Jason Biggs
Jason Biggs
Jason Biggs

Jason Biggs Hakkında Video


Jason Biggs konusunu görüntülemektesiniz.
Jason Biggs nedir, Jason Biggs kimdir, Jason Biggs açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video