Half Japanese

Half Japanese


Half Japanese, Amerikalı avangart rock müzik grubu. Maryland'ta kurulmuştur tarafından kurulmuştur Jad Fair ve David Fair. Noise ve alternatif müzik yapan gruplarda etkileri oldukça hissedilmektedir. 1980'lerde "Half Gentlemen/Half Beasts" "The Band that Would be King" gibi rock müzikte çığır açan albümlere imza atmışlardır. 1990'larda da "Hot" "Bone Head" gibi önemli albümlerle bu çizgilerini sürdürmüşlerdir.Genelikle dinlemesi zor bir müzik yapmaktadırlar.Müziklerinde uzun distortion bölümler önemli yer tutmaktadır.

Konu başlıkları

  • 1 Diskografi
    • 1.1 7
    • 1.2 Live
    • 1.3 Compilations
  • 2 Dış bağlantılar

Diskografi

  • Half Gentlemen/Not Beasts (1980)
  • Loud (1981)
  • Horrible (1983)
  • Our Solar System (1984)
  • Sing No Evil (1984)
  • "Big Big Sun" (1986)
  • Music To Strip By (1987)
  • Charmed Life (1988)
  • "Velvet Monkeys" (1988)
  • the Band That Would Be King (1989)
  • We Are They Who Ache with Amorous Love (1990)
  • Fire In the Sky (1993)
  • Hot (1995)
  • Bone Head (1997)
  • Heaven Sent (1997)
  • Hello (2001)

7

  • Half Alive (1977)
  • Calling All Girls 7" (1977)
  • Mono/No No 7" (1978)
  • Spy/I know how it Feels...Bad/My Knowledge Was Wrong 7" (1981)
  • U.S. Teens Are Spoiled Bums 7" (1988)
  • Real Cool Time/What Can I Do/Monopoly EP (1989)
  • T For Texas/Go Go Go Go 7" (1990)
  • Everybody Knows, Twang 1 EP (1991)
  • 4 Four Kids EP (1991)
  • Eye of the Hurricane/Said and Done/U.S. Teens are Spoiled Bums/Daytona Beach EP (1991)
  • Postcard EP (1991)

Live

  • 50 Skidillion Watts Live (1984)
  • Boo: Live in Europe 1 (1994)

Compilations

  • Best Of Half Japanese (1993)
  • Greatest Hits (1995)
  • Best Of Half Japanese Vol. 2 (1995)
  • "Loud and Horrible" (2004)

Dış bağlantılar

Wikimedia Commons'ta Half Japanese ile ilgili çoklu ortam belgeleri bulunmaktadır.
  • Half Japanese Trouser Press website
  • Biografie Alternative Tentacles
  • Half Japanese - Epitonic.com: songs "Hello"



Half Japanese Hakkında Bilgi

Half Japanese
Half Japanese
Half Japanese
Half Japanese

Half Japanese Hakkında Video


Half Japanese konusunu görüntülemektesiniz.
Half Japanese nedir, Half Japanese kimdir, Half Japanese açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Half Japanese
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail