Gülen Kıpçak

Gülen Kıpçak


Gülen Kıpçak (d. 1944, Hakkari), Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Şehir Tiyatroları kadrosunda yıllarca çalıştıktan sonra emekli olan sanatçı Gülen Kıpçak, tiyatro çalışmalarının yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol almıştır. Kıpçak, aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır.

Konu başlıkları

  • 1 Ödülleri
  • 2 Rol aldığı bazı oyunlar
  • 3 Filmografisi
  • 4 Dış bağlantılar

Ödülleri

  • İstanbul Şehir Tiyatrosu Sanatçıları Derneği, 2007, "Bir Ömür Tiyatro" ödülü.

Rol aldığı bazı oyunlar

  • Lüküs Hayat
  • Sen Sen misin

Filmografisi

  • Ölüm Tarlası - 1966
  • Pembe Kadın - 1966
  • Babasız Yaşayamam - 1965
  • Gümüş Gerdanlık - 1962
  • Aşk Bekliyor - 1962
  • Ölünceye Kadar Seninim - 1949
  • Asfalt Rıza

Dış bağlantılar

  • IMDb'de Gülen Kıpçak
  • Sinema Türk'te Gülen Kıpçak


Gülen Kıpçak Hakkında Bilgi

Gülen Kıpçak
Gülen Kıpçak
Gülen Kıpçak
Gülen Kıpçak

Gülen Kıpçak Hakkında Video


Gülen Kıpçak konusunu görüntülemektesiniz.
Gülen Kıpçak nedir, Gülen Kıpçak kimdir, Gülen Kıpçak açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Gülen Kıpçak
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail