Grey Damon

Grey Damon


Grey Damon (d. 24 Eylül 1987), Amerikan aktör. Grey Damon şu anda Los Angeles'ta yaşıyor. İlk olarak 90210 dizisinin bir bölümünde oynadı. Daha sonra 10 Things I Hate About You gibi televizyon dizilerinde oynadı. The Secret Circle dizisinde Lee LaBeque karakterini canlandırdı.

Filmografi

Yıl Ad Rol Notlar
2009 90210 Garson Bölüm: "Help Me, Rhonda"
2009 Lincoln Heights Serge Bölüm: "With You I Will Leave"
2010 Odds, TheThe Odds Zach Klein Unsold CBS pilot
2010 Greek Hunter Bölüm: "The Tortoise and the Hair"
2010 10 Things I Hate About You Trey Bölüm: "Meat Is Murder"
2010 Devil Within, TheThe Devil Within John
2010 True Blood Kitch Maynard 3 bölüm
2010 Whole Truth, TheThe Whole Truth Todd Engler Bölüm: "Pilot"
2010–2011 Friday Night Lights Hastings Ruckle Ana kadro (Sezon 5); 13 bölüm
2011 Nine Lives of Chloe King, TheThe Nine Lives of Chloe King Brian Rezza Ana kadro
2012 Secret Circle, TheThe Secret Circle Lee LaBeque 6 bölüm
2013 Twisted Archie 5 bölüm
2013 Percy Jackson: Sea of Monsters Chris Rodriguez
2013 American Horror Story: Coven Archie Bölüm: "Bitchcraft"
2013 Oldboy Young Joe Doucett
2014 Star-Crossed Grayson Ana kadro

Dış bağlantılar

  • Internet Movie Database'te Grey Damon


Grey Damon Hakkında Bilgi

Grey Damon
Grey Damon
Grey Damon
Grey Damon

Grey Damon Hakkında Video


Grey Damon konusunu görüntülemektesiniz.
Grey Damon nedir, Grey Damon kimdir, Grey Damon açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video



Rastgele Yazılar

Sosyal Hesaplar

Youtube Facebook Twitter
Grey Damon
Copyright © 2014. Türk Arama Motoru
mail