Frédéric Pierrot

Frédéric Pierrot



Frédéric Pierrot (d. 17 Eylül 1960), Fransız aktör. 1986 yılından bu yana 75 'den fazla film ve Tv yapımında rol aldı. 1998 yapımı Ben Dreaming Tell Me filmi ile Cannes Film Festivali 'nde ödül kazandı.

Filmografi

  • Land and Freedom (1995)
  • For Ever Mozart (1996)
  • My Man (1996)
  • Capitaine Conan (1996)
  • Inside/Out (1997)
  • Port Djema (1997)
  • Tell Me I'm Dreaming (1998)
  • For Sale (1998)
  • April Captains (2000)
  • Modern Life (2000)
  • Une hirondelle a fait le printemps (2001)
  • Immortal (2004)
  • They Came Back (2004)
  • I've Loved You So Long (2008)
  • Sarah's Key (2010)
  • Declaration of War (2011)
  • Poliss (2011)
 Fransız bir oyuncunun biyografisi olan bu madde bir taslaktır. İçeriğini geliştirerek Türk Arama Motoruna katkıda bulunabilirsiniz.


Frédéric Pierrot Hakkında Bilgi

Frédéric Pierrot
Frédéric Pierrot
Frédéric Pierrot
Frédéric Pierrot

Frédéric Pierrot Hakkında Video


Frédéric Pierrot konusunu görüntülemektesiniz.
Frédéric Pierrot nedir, Frédéric Pierrot kimdir, Frédéric Pierrot açıklaması

There are excerpts from wikipedia on this article and video